SEGRE

BÀSQUET LLIGA DE CAMPIONS

El Manresa, sense títol

Cau contra el Tenerife a la final de la Champions i se li escapa el primer trofeu europeu || Va aguantar el primer temps amb 5.000 aficionats a la grada

Amb els 24 punts de Chima Moneke, MVP de la competició, no en va tenir prou el Manresa.

Amb els 24 punts de Chima Moneke, MVP de la competició, no en va tenir prou el Manresa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Manresa se li va escapar el primer títol europeu de la història després de perdre a Bilbao la final de la Lliga de Campions amb un Lenovo Tenerife que va liderar el base brasiler Marcelinho Huertas, MVP de la final, amb la barbaritat de 14 assistències en un partit marcat per un parcial de 17-33 al tercer quart (87-98). El Manresa va posar sobre la pista tot el que va poder Chima Moneke, l’MVP de la competició, que va anotar 24 punts encara que no va rebre suport dels seus companys com en anteriors ocasions. Però als de Pedro Martínez, excel·lents en tot el torneig, els va faltar seguir el ritme anotador d’un Tenerife insuperable.

El matx va arrancar amb un tremend ambientàs a la grada, amb més de 5.000 seguidors del Manresa, i els dos equips van sortir amb molt afany ofensiu, amb Salin i Moneke, MVP de la competició, molt endollats. Dani Pérez va seguir donant bon ritme als manresans mentre que Shermadini i Huertas van connectar ja abans del descans en els canaris (50-59). El pas per vestidors no va provar bé als de Pedro Martínez, mentre que Txus Vidorreta aconseguia aixecar la defensa del seu equip per marcar diferències. Wiltjer i Doornekamp es van afegir a l’encert que va anar deixant enrere el Manresa, lluny de donar la campanada.

A la seua primera final continental, els del Bages no se’n van anar sense lluitar, però l’equip groc-i-negre va vestir una mica més les vitrines amb la segona Champions, com voldrà fer amb la Copa Intercontinental. Amb el triomf del conjunt canari, el bàsquet estatal suma quatre títols en les últimes sis edicions disputades i, les tres últimes de forma seguida. Les dos anteriors les havia guanyat el Burgos.

tracking