SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista tanca la plantilla 22-23 amb el lusità Nuno Paiva

Quart fitxatge després de Xavi Aragonès i els porters Elagi Deitg i Oriol Codony

Nuno Paiva, celebrant un gol amb l’ADS Montebello italià.

Nuno Paiva, celebrant un gol amb l’ADS Montebello italià.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Finques Prats Lleida Llista ha tancat la incorporació del portuguès Nuno Paiva, procedent de l’ADS Montebello de la Sèrie A1 italiana, amb qui dona per tancada una plantilla 2022-2023 que tindrà nombrosos canvis a causa de la marxa de Martí Serra i Bruno di Benedetto al Liceo, com ja va anunciar SEGRE fa setmanes, i per la retirada d’Andreu Tomàs. La direcció esportiva del club s’ha mogut ràpid en el mercat i ha pogut trobar les peces que necessitava abans fins i tot que acabés la present campanya. Fins a quatre fitxatges ha hagut de fer el Llista obligat per les actuals circumstàncies, dos dels quals a la porteria, amb les arribades d’Elagi Deitg, de l’Igualada i que ha firmat per dos campanyes, i Oriol Codony, del Manlleu i que s’ha compromès per quatre, a banda del golejador del Vilafranca d’OK Lliga Plata Xavi Aragonès, que firma per dos anys, fitxatges tots ells que va avançar SEGRE dies enrere.Quedava una plaça per cobrir i aquesta ha estat per al portuguès Nuno Miguel Soares Paiva, de 27 anys i que ve avalat pel seu gran olfacte golejador.

Format a les categories inferiors del Porto, on ja firmava mitjanes golejadores per sobre de la vintena de gols amb el filial, Paiva va viure una primera experiència a l’hoquei espanyol fa tres temporades, quan es va enrolar en el Compañía de María de l’OK Lliga Plata, en el qual va ser el màxim golejador amb 29 dianes. Les dos últimes temporades les ha jugat a la Sèrie A1 d’Itàlia amb l’ADS Montebello, anotant en la primera 29 gols i en la present ha acabat amb 32, claus per aconseguir la permanència. “Me’n vaig a Espanya amb nous reptes que complir i ajudar el Lleida a aconseguir tots els seus objectius, sempre donant el millor de mi”, va assenyalar el golejador lusità al portal HóqueiPT.

A part dels quatre fitxatges que el club oficialitzarà en els propers dies, el Llista ha anunciat les renovacions d’Oriol Vives i Jepi Selva per dos temporades i, ben aviat, ratificarà els acords assolits amb Joan Cañellas, Sergi Duch i Sergi Folguera per seguir una campanya més.

tracking