SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

A omplir el Camp d'Esports

El Lleida vol un ambient de gala per guanyar el Numància diumenge i segellar el play-off || Cada soci i jugador de la base podran convidar dos persones

El Lleida vol veure les grades plenes i aconseguir la millor entrada de la temporada.

El Lleida vol veure les grades plenes i aconseguir la millor entrada de la temporada.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

#Omplimeltemple. Aquesta és l’etiqueta que va utilitzar el Lleida a les xarxes socials per fer una crida a abonats, afició i la ciutat, en general, perquè diumenge el Camp d’Esports presenti les seues millors gales i l’ambient de les grades impulsi l’equip a derrotar el Numància (12.00 hores) i segellar la consecució del play-off d’ascens a Primera RFEF. El club s’ha mogut amb rapidesa i ha disposat tota una sèrie d’accions per aconseguir una atmosfera guanyadora que impulsi l’equip.

Amb preus populars, com ha estat la tònica general des de l’arribada dels nous gestors, és a dir, 15 euros l’entrada de Tribuna i 5 euros Lateral i Gols, a més hi ha promocions entre els abonats i els integrants del futbol base de l’entitat, de manera que podran portar gratis dos convidats. Els menors de 12 anys entraran de franc si van acompanyats i s’han repartit 25 invitacions a cada un dels centres escolars de la ciutat, així com també a les penyes que donen suport a l’equip. Per descomptat, SEGRE també s’uneix a les accions i sortejarà 20 entrades (deu entrades dobles).

La manera de poder entrar en el sorteig és senzilla. Es tracta de seguir el compte de Twitter de SEGRE i posar-hi like. En segon lloc, fer retuit de l’anunci que fa SEGRE d’aquesta promoció. Avui, a les 12.00 hores, es donarà a conèixer el nom dels guanyadors. També el club va organitzar un concurs a Twitter demanant als aficionats que responguin per què han d’assistir diumenge al partit. El premi serà una samarreta de l’equip firmada per tots els jugadors i que se sortejarà i s’entregarà al guanyador durant el matx.

El Lleida es va col·locar per primera vegada aquesta temporada en llocs de play-off quan va vèncer dimecres a Sòria el Numància (1-2) amb gols de Gaixas i l’ucraïnès Gontxaruk.

En aquest sentit, el CD Eivissa, que ha caigut a la sisena plaça i està fora del play-off després de la victòria lleidatana, impugnarà el partit al·legant alineació indeguda de Gontxaruk. Val a recordar que l’RFEF ja va desestimar una anterior impugnació.

tracking