HOQUEI PATINS

El Llista guanya a Reus i està a una victòria de les semifinals del play off

Els d’Albert Folguera firmen un partit superb per venjar la recent eliminació de Copa

El Llista guanya a Reus i està a una victòria de les semifinals del play offJoan Gomis

El Finques Prats Lleida Llista ha assaltat aquesta nit el Palau d’Esports de Reus amb una victòria inapel·lable per 3-5 que li permet acariciar el passi a semifinals del play off, la qual cosa li donaria el bitllet per jugar la pròxima temporada la màxima categoria continental per primera vegada en la seua història. Els d’Albert Folguera han quallat un partit superb per venjar la recent eliminació de la Copa del Rei en mans dels reusencs. Han dominat gairebé per complet la situació tret dels últims minuts, encara que sense patir pel triomf.

El Llista s’ha avançat als dos minuts amb un gol de Bruno Di Benedetto a passada de Cañellas, els mateixos protagonistes que han fabricat el segon, encara que aquesta vegada amb el francès assistint i el tarragoní culminant. Abans del descans Vives ha anotat el 0-3 i en la segona meitat, Badia, després d’un servei de Bruno, ha fet pujar un 0-4 inapel·lable. Encara que el Reus ha aconseguit reaccionar i ha situat el 3-5 faltant dos minuts, el Llista mai no ha patit i només el desencert l’ha privat d’una victòria molt més important.