SEGRE

PIRAGÜISME AIGÜES BRAVES

Una altra Copa del Món a la Seu el 2024

La que acollirà aquest any serà de l'1 al 4 de setembre

Vista aèria del canal d’eslàlom del Parc Olímpic de la Seu.

Vista aèria del canal d’eslàlom del Parc Olímpic de la Seu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Internacional de Piragüisme va aprovar en la seua última reunió atorgar les Copes del Món per a l’any 2024, i la Seu d’Urgell és una de les cinc seus escollides. La capital de l’Alt Urgell va ser elegida per acollir una Copa del Món d’eslàlom i eslàlom extrem el 2024 juntament amb les ciutats d’Augsburg (Alemanya), Cracòvia (Polònia), Praga (República Txeca) i Ivrea (Itàlia). És la població més petita que organitza proves internacionals de primer nivell.

D’aquesta forma, el Parc Olímpic del Segre serà la seu d’una prova de Copa del Món almenys durant quatre anys seguits (2021-2024). Es referma així com una de les instal·lacions de referència a l’hora d’organitzar competicions internacionals de piragüisme en aigües braves. Després dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, la instal·lació ja ha acollit fins a tres Campionats del Món (1999, 2009 i 2019), un Campionat d’Europa (2011) i vint-i-una Copes del Món.Les competicions internacionals que se celebren a la Seu són possibles gràcies al suport de les institucions i patrocinadors locals.

L’edició d’aquest any tindrà lloc entre els dies 1 i 4 de setembre. Tant el comitè organitzador com la Federació Internacional estan fent el possible perquè els protocols Covid tinguin el mínim impacte. Si els índexs epidemiològics ho permeten, l’accés serà obert al públic com en les edicions anteriors a la pandèmia.

tracking