SEGRE

DEPORTES

El Lleida, a les portes del cel després de classificar-se pel play-off

Després de vorejar la desaparició en una temporada plena de dificultats, el Lleida es classifica per al play-off d'ascens || Avui coneixerà rival, que pot ser Unión Adarve, Sestao, Mèrida o la Nucia

Les portes del cel

Les portes del celLLUÏSA PLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La bogeria col·lectiva que es va desfermar al Camp d’Esports al final del partit davant del Numància (2-0) amb més de 6.000 espectadors a la grada i amb invasió de camp més que justificada. El Lleida Esportiu tornarà a jugar un play-off d’ascens sis anys després de l’últim, en el qual va caure en la fatídica tanda de penals davant del Sevilla Atlètic després d’eliminar prèviament el Barakaldo i el Madrid Castella. Ara, els de Gabri podran intentar de nou pujar de categoria, però aquesta vegada a Primera RFEF.

La promoció comença el proper cap de setmana amb seus a Alacant (Estadio Rico Pérez, la Nucia, Benidorm, Elda i Alcoi). El sorteig es farà avui (11.30) i el Lleida, com a cinquè classificat, tindrà un segon d’un altre grup com a rival: Unión Adarve (Madrid), Sestao River, Mèrida o la Nucia. Els deu equips que superin aquesta primera ronda s’enfrontaran, també a partit únic, el següent cap de setmana (dies 28 i 29) per cinc places d’ascens.

Sempre que sigui possible, en aquesta ronda decisiva s’evitaran encreuaments entre equips del mateix grup i es mantindrà el criteri d’enfrontar els millors classificats als pitjors. El matx d’ahir al Camp d’Esports va ser una festa des de molt abans que comencés. Grades plenes com feia temps que no es veia i una afició, amb moltes samarretes blaves, entregada i que no va deixar d’animar fins a l’últim minut i que va embogir amb els golassos de David López i Gontxaruk. Al final, tots volien abraçar els jugadors, que van esperar a la sortida de l’estadi per animar-los de cara a aconseguir l’ascens.

La marea blava haurà de viatjar a Alacant.

L’afició del Lleida va envair la gespa del Camp d’Esports després de la victòria davant del Numància que va certificar la classificació per al play-off d’ascens.

L’afició del Lleida va envair la gespa del Camp d’Esports després de la victòria davant del Numància que va certificar la classificació per al play-off d’ascens.AMADO FORROLLA

Les portes del cel

Les portes del celLLUÏSA PLA

tracking