SEGRE

POLIESPORTIU FASES D?ASCENS

Doble ascens lleidatà

El CECELL torna a Primera divisió estatal després d'una gran temporada || El Club Tennis Taula Mollerussa puja a Divisió d'Honor per primera vegada

El CECELL, amb la copa de campiones de la fase d’ascens.

El CECELL, amb la copa de campiones de la fase d’ascens.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CECELL torna a Primera divisió estatal un any després de descendir de categoria, a l’imposar-se ahir al Vikings Vòlei Prat (3-1) i proclamar-se campió de la fase d’ascens, i el Club Tennis Taula Mollerussa jugarà a Divisió d’Honor la pròxima temporada després de guanyar els tres partits de les eliminatòries de repesca, firmant un doble ascens lleidatà. El CECELL, que va començar el seu matx amb nervis, només va cedir el primer parcial (21-25) al Vikings Vòlei, equip amb el qual s’havia enfrontat a la lliga regular i al qual no havia aconseguit guanyar. En el segon set, el conjunt lleidatà va poder crear més joc, millorant la recepció, i se’l va emportar per un ajustat 25-23.

El Vikings, que arribava al duel amb una curta plantilla, va començar a desgastar-se, mentre que les lleidatanes entraven en bona dinàmica. Amb aquest canvi d’actitud, el CECELL no va deixar escapar el tercer parcial (25-23) i va poder tancar el xoc amb tranquil·litat, dominant l’últim set (25-19). Amb aquesta victòria, les lleidatanes tanquen una gran temporada, en la qual han quedat terceres de la lliga regular i primeres de la fase d’ascens, torneig en el qual, a més, la jugadora del CECELL Laura Reñé es va endur el trofeu de MVP.

Per la seua part, el CTT Mollerussa, que dissabte va perdre el seu partit d’ascens directe i va entrar en la fase de repesca on va derrotar el CV Roquetas (3-0), va vèncer ahir en la semifinal i final per obtenir una plaça a Divisió d’Honor. En la semifinal, el conjunt del Pla d’Urgell es va imposar davant del Círculo Mercantil Industrial de Sevilla, amb un contundent 4-1. El rival de la final va ser el Madrid CTM, campió de la seua lliga, amb qui van jugar un disputat partit.

El duel va arribar al doble amb un 3 a 3 al marcador, però els jugadors Eric Calderó i Dlyan Chaperon, que van formar parella, van poder segellar el triomf per posar el 4-3 global i aconseguir que el CTT Mollerussa militi, per primera vegada, a Divisió d’Honor, després de tres temporades a Primera Nacional. L’equip del Pla va dedicar l’ascens al jugador i entrenador del CTT Borges Josep Francesch Ribalta, mort aquest mes.

El CECELL, amb la copa de campiones de la fase d’ascens.

El CECELL, amb la copa de campiones de la fase d’ascens.

tracking