FUTBOL SEGONA CATALANA

El Balaguer voreja l'ascens

El Balaguer és líder amb ple de victòries després de set jornades || A falta de 3 jornades avantatja en 6 punts l'Alpicat, segon classificat

El jugador local Porta dribla un rival vora la banda.

El jugador local Porta dribla un rival vora la banda.JOAN BOVÉ

El Balaguer va vèncer per la mínima un gran Artesa de Segre, que va lluitar en tot moment per trencar la ratxa dels locals en un partit igualat. El matx va començar sense cap dominador clar, fins que Galceran va avançar els locals a la primera meitat de l’encontre (1-0, 28’) però ràpidament Reig va tornar les taules al marcador (1-1, 30’). Al descans es va arribar amb l’empat i a la segona meitat ambdós conjunts van augmentar la intensitat.

Seria Cabezas, davanter juvenil dels de la capital de la Noguera, qui avançaria de nou el Balaguer (2-1, 66). L’Artesa de Segre, malgrat rebre el gol, va provar d’empatar el duel de nou però Peguero va firmar un partit impecable i va desbaratar en més d’una ocasió el perill dels visitants.Després d’una victòria més, el Balaguer és líder indiscutible amb 21 punts a la taula i segueix en ratxa, per sumar un total de set victòries en set jornades i deixar gairebé sentenciat l’ascens. L’Artesa de Segre, per la seua part, suma un total de sis punts.