SEGRE

DEPORTES

Doble títol estatal per al Sícoris Club en descens

Va guanyar el Campionat d'Espanya de les modalitats esprint i clàssica || Els seus palistes van aconseguir més d'una vintena de medalles

La representació del club sicorista que va prendre part en el campionat celebrat a Galícia.

La representació del club sicorista que va prendre part en el campionat celebrat a Galícia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Sícoris Club va ser el gran dominador del Campionat d’Espanya de descens en aigües braves celebrat aquest cap de setmana passat a O Barco de Valdeorras (Galícia), on va conquerir el títol tant en la modalitat clàssica com en la d’esprint. Al final va totalitzar 793 punts, superant de forma ajustada el Fluvial O Barco, segon amb 790, i el Montaña Quixos, que va completar el podi d’equips amb 698. El Sícoris va tancar el certamen amb un botí de 22 medalles, la majoria en les categories de base.

En cadets van destacar Isaac López, amb dos ors en K1 clàssic i esprint; Sergi Villas, doble bronze en C1; Júlia Padilla, que es va penjar dos plates en K1 i C1 esprint i un or i una altra plata en C1 clàssica; i Laura Busqueta, que va pujar al tercer calaix del podi en quatre ocasions. En júniors, Pau Ocon va aconseguir un bronze i una plata, mentre que en sèniors van brillar Andrea Agüera, bronze en K1 esprint; Xavi Miralles, plata en C2 esprint; Iker Jiménez, plata en C1 i C2 clàssic, i Alan Padilla, que va obtenir quatre medalles (un or, dos plates i un bronze). Finalment en veterans, German Jiménez va ser or i Rafael Herrera, bronze.

tracking