SEGRE

HANDBOL INTERNACIONAL

Talent de Guissona a Itàlia

Aleix Gómez Subarroca, exjugador de l'ACLE de la seua localitat natal i de l'Handbol Pardinyes, lluitarà des de demà per ascendir a la màxima categoria || Juga al Handball Lanzara, de Segona

Aleix Gómez Subarroca es disposa a llançar a porteria en un partit de la Lliga italiana.

Aleix Gómez Subarroca es disposa a llançar a porteria en un partit de la Lliga italiana.ENZO MARRAZZO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’exjugador de l’ACLE Guissona Aleix Gómez Subarroca jugarà els play-offs per accedir a la Sèrie A1 d’handbol, Primera divisió italiana, enrolat a les files del club de la regió de la Campània, el Handball Lanzara. Aquestes fases d’ascens es realitzaran a Chieti, als Abruços, on es troba la seu de la Federació Italiana d’Handbol, a mode de final a sis, des de demà fins diumenge. El jugador de la Segarra afronta amb molta il·lusió aquest tram final de temporada, on en els dos últims partits ha tingut una gran actuació, sent l’MVP del penúltim matx amb 7 gols i marcant-ne 6 més en l’últim.

Aquest bon nivell que ha demostrat està en sintonia amb el que ha fet durant tota la temporada. La seua aportació a la Lliga ha estat notable, amb un total de 81 gols en 20 encontres, a una mitjana de 4,05 gols per partit. Abans del play-off, Aleix confessa estar “molt emocionat, encara que penso que el nostre punt fort també és la nostra debilitat, ja que som l’equip més jove que jugarà aquesta final a sis.

No obstant, malgrat tenir menys experiència que jugadors d’altres equips, estem fent un bon joc, ràpid i efectiu, que ens ha permès arribar on hem arribat”. No s’oblida dels seus orígens. “Sempre tinc present d’on vinc, portant per tot Itàlia el nom de l’ACLE Guissona, el club on em vaig iniciar en l’handbol gràcies a la meua mare Pilar Subarroca i on vaig començar a créixer com a jugador.

I també tinc present l’Handbol Pardinyes, on vaig continuar creixent i on estava jugant recentment”, va assenyalar sobre les seues arrels el jugador de Guissona. L’equip d’Aleix jugarà el seu primer partit el dia 19 a les 15.30 contra el primer classificat del grup A (Malo), i el segon duel dijous a les 17.30, contra el primer classificat del grup B (Santarelli Cingoli). En el grup del jugador d’handbol lleidatà està el seu equip, el Handball Lanzara, com a segon classificat del grup C, el primer classificat del grup B, Santarelli Cingoli, i el primer del grup A, Malo.

Després d’aquesta fase de grups, els dos primers de cada grup es creuaran i jugaran les semifinals, i els vencedors ja obtindran una plaça per a la màxima categoria italiana, sèrie A1, jugant la final per disputar-se el títol honorífic de Segona divisió.

Tots els partits es podran seguir a través de la pàgina de YouTube de la Federació Italiana d’Handbol (pallamanotvfigh).

tracking