SEGRE

El Lleida, “tranquil” davant la denúncia de 2 equips per alineació indeguda

"Som persones que fem les coses de manera legal", va assegurar Javaloyes sobre les denúncies rebudes

El porter Ramon Vila saluda des de dalt de tot de les grades.

El porter Ramon Vila saluda des de dalt de tot de les grades.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director general del Lleida Esportiu, Vicente Javaloyes, va dir ahir que al club estan “molt tranquils” davant de les impugnacions de l’Eivissa i del Formentera, que denuncien suposada alineació indeguda dels ucraïnesos Danylo Goncharuk i Denys Svitiukha.

El jutge de competició ha donat de termini al club lleidatà fins avui a les 14.00 hores per presentar-hi al·legacions. Javaloyes va recordar que ja va impugnar anteriorment el Penya Esportiva sense èxit. “Va enviar el recurs fora de termini, però el jutge també va analitzar la documentació que vam aportar i va confirmar que els jugadors estan donats d’alta a la Seguretat Social des del dia 6 d’abril”, va assenyalar el director general.

“Aquestes impugnacions no tindran cap recorregut perquè vam presentar bastanta documentació. A qui se li acudeix que fem una cosa així? Estem preparant les al·legacions pertinents als recursos presentats per aquests clubs. Una cosa és que els que ja sabem intentin fer-nos mal, però és una llàstima que aquests clubs es deixin enganyar. I és una pena que passi això en vigílies del playoff. Som persones que fem les coses de manera legal”, va reiterar Javaloyes, que va voler transmetre a l’afició “la més absoluta tranquil·litat”.

tracking