SEGRE

VOLEIBOL COMPETICIÓ

L'exblaugrana Sergi Mirada dirigirà el Balàfia Vòlei a la Superlliga 2

Sergi Mirada suplirà la marxa del lleidatà Carlos Oca.

Sergi Mirada suplirà la marxa del lleidatà Carlos Oca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sergi Mirada, exentrenador de la base del FC Barcelona, és l’elegit pel Balàfia Vòlei per dirigir el primer equip en la nova aventura per la Superlliga 2, la segona categoria del voleibol estatal a la qual va ascendir fa uns dies al guanyar la fase disputada a Marbella. Mirada, nascut a Barcelona fa trenta-tres anys però resident actualment a les Avellanes, agafa el relleu de Carlos Oca, que deixa el club per motius professionals i personals. La presidenta del club, Vanesa Ortega, que va agrair el treball d’Oca al capdavant del primer equip, reconeix que la Superlliga 2 serà una categoria “molt més exigent, per això hem apostat per posar al capdavant d’aquest nou projecte un entrenador que, malgrat la seua joventut, ja acumula una dilatada trajectòria en el món del voleibol”.

Mirada, que assumirà també el càrrec de director tècnic del club, va començar l’etapa a l’equip de Superlliga 2 femenina del CV Sant Boi (2006-2013), exercint les funcions d’ajudant i preparador físic, per recalar després, entre els anys 2012 i 2017, al CV Begues de Barcelona.

La seua última etapa l’ha passat al FC Barcelona, entre el 2017 i 2021, com a entrenador de la base, a banda de ser el preparador físic del primer equip. Durant dos campanyes va exercir també el càrrec de director tècnic de la secció blaugrana.

tracking