SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Al Lleida Esportiu li costa més de 5.000 € jugar el play-off

El club no rep ajuts federatius i jugarà amb el Sestao com a visitant

El Lleida farà avui l’última sessió al Camp d’Esports.

El Lleida farà avui l’última sessió al Camp d’Esports.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, juntament amb els altres dinou clubs que disputaran aquest cap de setmana el play-off d’ascens a Primera RFEF, va participar ahir en una reunió telemàtica amb responsables de la Federació, per conèixer la logística i el funcionament de la competició. Ni el Lleida ni cap dels clubs participants rebran en principi ajuts federatius, per la qual cosa haurà de sufragar la totalitat de la despesa que li representi la disputa del play-off. El Lleida, que juga dissabte a les 19.30 amb el Sestao a Elda, calcula que aquest primer cap de setmana li costarà més de 5.000 euros per jugar aquesta primera ronda de play-off.

El club lleidatà haurà d’abonar uns 4.000 per l’hotel i l’autobús per fer el desplaçament i, a més, ha hagut de comprar unes 120 entrades, a 12 euros, per atendre els seus compromisos i aficionats. L’organització els ha facilitat 45 invitacions, insuficients per satisfer les seues necessitats. Així, la despesa en entrades s’atansa als 1.500 euros.

El club ha preparat un pack que inclou autobús i entrada per 35 euros i ahir ja se n’havien venut una trentena.El que no està confirmat encara és la col·locació d’una pantalla gegant als Camps Elisis, coincidint amb la celebració de l’Aplec. En cas de concretar-se, aquesta acció representarà una nova despesa, ja que el club haurà de pagar un cànon a Footters, que s’ocupa de la retransmissió. El Lleida ja sap que jugarà com a visitant contra el Sestao, en principi amb l’equipació blava.

L’afició acomiada avui l’equip en l’entrenament

El club va prendre la decisió que l’últim entrenament de l’equip abans de viatjar a terres alacantines, previst per a aquest matí (10.30 hores) al Camp d’Esports, sigui de portes obertes, de manera que l’afició podrà acomiadar l’equip abans de la semifinal del play-off d’ascens a Primera RFEF aquest dissabte (19.30 hores) contra el Sestao River al Nuevo Pepico Amat d’Elda. L’accés és per la porta 4 i, posteriorment, l’entrenador Gabri i els futbolistes atendran els mitjans de comunicació. Ja a Elda, l’equip tornarà a exercitar-se demà a la mateixa hora del partit de dissabte (19.30).

El Sestao, per la seua part, va fer ahir a la tarda la segona sessió d’entrenaments de la setmana al seu camp de Las Llanas, de gespa natural com el Camp d’Esports. Es dona la circumstància, no obstant, que el Nuevo Pepico Amat d’Elda és de gespa artificial. A la Lliga, el Lleida ja ha jugat la majoria dels partits sobre aquesta superfície, un total d’onze dels disset partits lluny del Camp d’Esports. Amb gespa natural només ha jugat amb l’Osca B, l’Eivissa, el Terol, l’Espanyol B, el Brea i el Numància.

El club presenta al·legacions a l’Espanyola El Lleida va presentar ahir al·legacions davant del jutge de competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), després que dos clubs, l’Eivissa i el Formentera, impugnessin els partits que el Lleida va jugar amb el Numància, per suposada alineació indeguda dels ucraïnesos Danylo Gontxaruk i Denys Svitiukha. Al tancament de l’edició el club encara no hi havia rebut cap comunicació de l’RFEF i el director general del Lleida Esportiu, Vicente Javaloyes, reiterava que estaven “molt tranquils” perquè “les llicències estan validades per la mateixa RFEF”.

tracking