SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Una altra cita amb la història

El Finques Prats Llista busca avui amb la visita del Reus el bitllet per a l'Eurolliga, en què no ha competit mai || La victòria li donaria el pas a semifinals del play-off

Folguera confia que l’equip doni la mateixa imatge que a Reus.

Folguera confia que l’equip doni la mateixa imatge que a Reus.JOAN GOMIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Finques Prats Lleida Llista afronta aquesta tarda (18.00 hores) amb la visita del Reus Deportiu un duel que pot ser històric, ja que en joc hi ha un premi doble i inèdit en els setanta-un anys d’història de l’entitat. D’una banda, la classificació per a les semifinals del play-off pel títol, ronda a la qual no ha accedit mai en l’OK Lliga i, per una altra banda, el bitllet per disputar la temporada que ve l’Eurolliga, la màxima competició continental en la qual tampoc ha participat en tota la seua història. Són dos al·licients que motiven, i molt, els d’Albert Folguera, si bé el tècnic confia que l’ansietat i les ganes per guanyar aquest segon duel del play-off de quarts no els passin factura.

“És un partit que ens pot donar accés a les semifinals i a l’Eurolliga, que ja seria una passada. En el primer partit vam fer el que tocava i ara hem de rematar la feina, però no pensem més enllà de l’encontre. Sabem que l’hem d’afrontar com una final, però ja hi estem acostumats perquè en portem tres de seguides”, va dir amb referència a les eliminatòries disputades recentment d’Europa Cup i Copa del Rei.El Finques Prats Llista, que a l’anada fa una setmana a Reus ja va guanyar per 3-5, en un duel que va dominar de principi a fi, espera allargar la ratxa triomfal davant dels reusencs, que han derrotat en els tres partits de Lliga disputats, si bé van caure als quarts de final de la Copa disputada a Lleida.

Folguera és conscient que el rival vindrà a cremar totes les seues naus perquè se la juga. “Ells tenen molta més pressió que nosaltres, per a ells quedar fora de l’Eurolliga seria un cop molt fort”, va apuntar. “M’espero un Reus que voldrà avançar-se en el marcador durant els primers minuts per buscar els nostres errors i posar-nos nerviosos.

Si ho aconsegueixen, patirem, però si ens avancem nosaltres hauran d’obrir-se i aquí els podem fer mal”, va dirEl tècnic llistat també espera veure un Onze de Setembre ple de gom a gom. “Només que en vinguin uns quants i facin més soroll que els de Reus ja tindríem molt a favor nostre. Espero que la gent respongui, perquè no oblidem que és un partit històric”, va asseverar

“És un partit que ens pot donar accés a les semifinals i a l’Eurolliga, que ja seria una passada”

Entrada gratuïta per als penyistes de l’Aplec

Amb l’objectiu que l’Onze de Setembre sigui el jugador número 6, el Llista ha llançat una oferta als penyistes de l’Aplec.

Tots els que hi assisteixin vestits amb la samarreta de la seua colla tindran entrada gratuïta al partit. Amb això el club pretén que l’afició doni suport a l’equip en un duel decisiu, i no passi com a la Copa, quan l’afició rival va guanyar clarament la partida.

Homenatge als Tomàs a l’acabar el partit

El Llista Blava també ha programat per avui, una vegada acabi el duel amb el Reus, l’homenatge als germans Lluís i Andreu Tomàs, el primer retirat el 2020 (no se li va poder fer aleshores per la pandèmia) i el capità a l’acabar aquesta temporada.

A tots dos se’ls retirarà la samarreta, que quedaran penjades a dalt del pavelló al costat de les de Carlos Trilla i Lluís Rodero, els primers jugadors als quals es va retre aquest tribut.

tracking