FUTBOL SEGONA CATALANA

L'Alpicat segueix segon

Victòria per la mínima a Artesa i està a 6 del campió i ja ascendit Balaguer || Manté la plaça d'ascens a falta de dos jornades

Un jugador de l’Artesa de Segre intenta superar Requena.

Un jugador de l’Artesa de Segre intenta superar Requena.SILVIA CARDONA

L’Alpicat segueix a la plaça d’ascens després de derrotar per la mínima un Artesa de Segre que va lluitar en tot moment per poder puntuar. El partit va començar a favor dels visitants ja que es van avançar gràcies al gol d’Alfageme, buscant sentenciar el partit com més aviat millor (1-0, 5’). L’Artesa de Segre va seguir intentant-ho però sense fortuna abans del descans.A la segona meitat, serien els locals els que van començar a crear perill a la porteria d’Escrichs.

Finalment, Cissé va anotar la igualada al cap de pocs minuts d’haver tornat del descans (1-1, 56’).Malgrat l’empat, els locals van poder reprendre ben aviat el control al lluminós, ja que de nou Alfageme va anotar el segon per a l’Alpicat (1-2, 60).Finalment, els locals van mirar d’empatar però sense fortuna, ja que el marcador no es va moure i l’Alpicat va sumar els 3 punts que li permeten continuar tenint opcions matemàtiques d’ascens a falta de dos partits, ja que el separen 6 punts del Balaguer, ja ascendit, i a qui s’enfrontaran a la següent jornada.