SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida Esportiu comença a treballar en una plantilla per pujar

El Lleida ha iniciat els contactes amb els jugadors per tractar renovacions, ampliacions i baixes || El nou entrenador es podria tancar en una setmana

Arnau Gaixas celebra un gol a l’estadi de Los Pajaritos de Sòria.

Arnau Gaixas celebra un gol a l’estadi de Los Pajaritos de Sòria.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha començat a treballar amb la plantilla per continuar perfilant el nou projecte esportiu de cara la temporada vinent, en què tornarà a intentar l’ascens a la Primera RFEF. De fet, ja s’han iniciat els primers contactes amb els jugadors per conèixer les seues pretensions amb vista al futur. Segons va poder saber aquest diari, algunes prioritats ara mateix són renovar o ampliar el contracte, segons els casos, de jugadors com Joanet, cridat a tenir un paper destacat al ser de la casa i per la seua implicació i creixement experimentat aquesta temporada, el central Arnau Gaixas, que és molt del grat de la direcció esportiva, Yasser i John Neeskens, altres futbolistes que han mostrat un bon rendiment amb una regularitat més important al llarg del campionat.

Casos a part són els de Moha, que acaba contracte i pretès per diversos clubs, i de Joel Febas, també amb moltes ofertes i els representants dels quals Unai Vergara i Guillermo Amor negocient amb el Lleida des del març. El club vol parlar amb tots els jugadors –tant els que tenen contracte com els que acaben– durant aquesta setmana per aclarir el panorama esportiu com més aviat millor. Això sí, la marxa de Gabri –amb el qual comptava el president Luis Pereira– ha fet que el club ja hagi iniciat contactes amb entrenadors.

Sobretot, n’hi ha un que encaixa en el projecte que Pereira pretén portar a terme. Les dos parts s’han donat una setmana de termini, en la qual l’entrenador en qüestió aprofitarà per estudiar la plantilla i analitzar vídeos de partits de la temporada. La contractació del tècnic, en tot cas, no s’allargarà gaire.

El club lleidatà també té lligat un lateral dret, després que aquesta temporada s’hagués de reconvertir Monterde endarrerint la seua posició i rendint, per cert, a un bon nivell. L’única incorporació fins ara és la del davanter brasiler Thiago Araujo Duarte Thiaguinho, que ja va anunciar el club fa unes setmanes però que no va poder inscriure, al contrari que el cas dels ucraïnesos Gontxaruk i Svitiukha, pel termini excepcional que va donar la FIFA fins al 7 d’abril.

Sortejades les finals del play-off d’ascens a Primera RFEF

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va sortejar ahir els aparellaments de l’eliminatòria definitiva que, aquest cap de setmana vinent, definirà els cinc equips que jugaran a Primera RFEF la pròxima temporada. El Sestao River, botxí del Lleida a semifinals, s’enfrontarà a l’Eldenc, mentre que el Terol, rival en Lliga dels blaus la present temporada, es jugarà l’ascens davant del Mèrida. L’altre representant del grup III, l’eivissenc Penya Esportiva, s’enfrontarà al Múrcia, i els altres dos encreuaments els disputaran la Nucia i l’Arenas de Getxo, i l’Unión Adarbe i el Ceuta.

tracking