SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“No em sento favorit”

Gerard Encuentra reconeix que arrancar el play-off a casa “és un avantatge”, però adverteix que “pot passar qualsevol cosa” || Confia que l'afició respongui i acudeixi en massa al Barris Nord

Nova imatge al pavelló. Ahir es van col·locar els plafons de les empreses que pertanyen a Afrucat i que patrocinen el club, que ha rebatejat el pavelló amb el nom d’Espai Fruita.

Nova imatge al pavelló. Ahir es van col·locar els plafons de les empreses que pertanyen a Afrucat i que patrocinen el club, que ha rebatejat el pavelló amb el nom d’Espai Fruita.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida afronta demà el primer dels dos partits que jugarà en tres dies del play-off d’ascens a la Lliga ACB davant del Càceres, dos duels que disputarà a l’Espai Fruita-Barris Nord gràcies al factor pista que es va guanyar per mèrits a l’acabar la fase regular tercer, rècord històric del club. Tot i que Gerard Encuentra reconeix que això “ens atorga un avantatge, perquè així s’ha demostrat durant tota la temporada”, adverteix que “en un partit pot passar qualsevol cosa”. “Si algú es pensa que ens ha tocat una eliminatòria fàcil no coneix la categoria”, va asseverar.

Malgrat tenir el factor pista a favor, el tècnic lleidatà reitera que “no em sento favorit. No m’he sentit favorit en cap moment de la temporada”. “Crec que la LEB Or és una Lliga súper competitiva i si en qualsevol moment abaixes la guàrdia o no estàs al nivell de duresa i intensitat que demana el partit, qualsevol equip no només et guanya, sinó que et passa per sobre”, assegura.

“És una eliminatòria nova i hem d’estar preparats per a qualsevol cosa, fins i tot per anar 0-2, perquè l’equip té capacitat per anar allà i guanyar els dos si passés. El que volem òbviament és anar a Càceres amb l’avantatge de 2-0, i per a això estem treballant”, va afegir Gerard Encuentra.El maratonià viatge a Melilla ha trastocat la preparació de l’equip i ha afegit més cansament al que ja acumulaven els jugadors. Encuentra reconeix que “es nota el cansament” i va lamentar que “l’entrenament d’avui no ha anat tan bé com m’esperava a nivell d’intensitat.

Sent la setmana que és i amb l’inici del play-off tan a prop necessitem estar molt bé d’intensitat. Esperava una mica més”. “No sé si ens faltava intensitat perquè anem molt cansats, o perquè no estàvem del tot ficats, o perquè fa dies que no tenim aquella tensió competitiva perquè els últims partits no ens hi jugàvem res.

No obstant, vaig a mort amb aquest equip i sé que respondrà”, va puntualitzar.També va voler llançar un missatge a l’afició. “Que vingui és clau, perquè la necessitem. És una festa també per a ells, se l’han guanyat.

És un moment que tots junts hem de disfrutar, per això els convido a formar part d’un play-off que fa nou anys que no es juga a la ciutat, perquè ens ho hem guanyat”, va apuntar.

Rosa millora però serà dubte fins a última hora

Gerard Encuentra podrà disposar per al duel de demà amb tots els seus efectius tret d’Ignacio Rosa, que arriba molt just. El gadità, que es va lesionar al colze esquerre en el partit de fa un mes davant del Palència, va millorant però encara no té l’alta mèdica.

No serà fins última hora que prendrà una decisió sobre la seua participació, encara que és possible que se’l reservi per diumenge o per al primer partit a Càceres, previst el divendres 3 de juny.

Girona també licitarà per la Final a Quatre

El Bàsquet Girona també s’ha postulat per ser la seu de la Final a Quatre de la LEB Or, en la qual es decidirà els dies 18 i 19 de juny el segon equip que ascendeix a la Lliga ACB. L’endemà que l’Estudiantes anunciés de forma oficial que havia presentat la seua candidatura davant de la Federació Espanyola, el Girona va confirmar ahir que licitarà per una seu que el Força Lleida també té intenció de demanar si finalment aconsegueix classificar-se.

tracking