SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El màxim golejador del Lleida Esportiu té ofertes de Granada, Llevant i Albacete

El Lleida va parlar ahir amb el del planter i vol que continuï aquí la progressió

Febas celebra el gol amb què va donar tres punts al Lleida a l’afegit diumenge davant el Formentera.

Febas celebra el gol amb què va donar tres punts al Lleida a l’afegit diumenge davant el Formentera.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter Joel Febas, màxim golejador del Lleida Esportiu aquesta temporada amb deu gols malgrat no haver jugat al principi de temporada, compta amb ofertes per sortir del club. Segons ha pogut saber aquest diari s’han interessat pel futbolista d’Almacelles l’Albacete, el Llevant i el Granada, a banda del Nàstic durant el mercat d’hivern. El del planter, que no té contracte laboral, tan sols fitxa federativa, no ha cobrat ni un euro aquesta temporada. El jove jugador va rebre una oferta del Lleida al cap de poques setmanes de fer-se càrrec del club Luis Pereira. Tal com ja va informar aquest diari, la reunió va tenir lloc amb els representants del jugador, l’exblau Unai Vergara i Guillermo Amor, però aquests no van respondre a l’oferta del club. Firmant el contracte el club li hauria abonat els seus emoluments amb caràcter retroactiu.

Ahir hi va haver una altra reunió, aquesta vegada del mateix Febas amb el club, en la qual es van intentar atansar postures. El jugador sap que la seua explosió al primer equip no ha passat desapercebuda i està escoltant ofertes, com ja les va tenir durant el mercat hivernal. La seua voluntat seria continuar al Lleida sempre que se senti important i valorat en la seua justa mesura.

Per la seua part, el Lleida compta amb ell i vol que continuï la seua progressió al Camp d’Esports. Un altre jugador que va passar ahir per les oficines és Moha Keita, però en el seu cas el club no veu un objectiu prioritari el davanter senegalès, que va anar de més a menys aquest curs.

Adidas vestirà el primer equip i la base quatre anys El Lleida vestirà amb Adidas, la marca amb la qual va ascendir i va jugar a Primera divisió, durant 4 temporades. L’acord entre el club i Adidas arriba a través de l’empresa smartketing, especialitzada en desenvolupament de marxandatge esportiu, retail i ecommerce. José María Pajares, CEO de smartketing, que va recalcar que treballen amb l’RFEF i deu clubs professionals, va dir que busquen sempre un projecte esportiu guanyador. “Tenim confiança que és un projecte que guanyarà i que creixerà juntament amb nosaltres”, va dir Pajares.Vicente Javaloyes, director general del club, va destacar “la confiança que ens han transmès i no només participaran posant un logotip o una lona, sinó que faran més gran aquest club. Hi haurà una dedicació i una cura per la base i la gestió de la botiga anirà a càrrec de smartketing amb la marca Adidas”. El nou disseny ja està triat, però no es farà públic fins més endavant. Hi haurà tres equipacions per al primer equip i la principal serà la mateixa que la de la base.D’altra banda, en relació amb els patrocinis, la firma Ferreteria Ramon Soler aportarà una quantitat menor al barem de 40.000 euros fixat per al patrocinador or.

tracking