SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

Un poble de les Garrigues instal·larà un rentacotxes al camp de futbol per falta d'equip

Cervià instal·larà aquest servei en una part del terreny de joc, en desús per falta d'equip al poble || El cost és de 117.000 euros amb ajuda del PUOSC

Aquest era ahir l’estat actual del camp de futbol de Cervià de les Garrigues.

Aquest era ahir l’estat actual del camp de futbol de Cervià de les Garrigues.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El camp de futbol de Cervià es convertirà pròximament en un rentat de cotxes en una part i la resta del terreny de joc comptarà amb un equipament esportiu, possiblement un circuit de pump track per practicar ciclisme. Així acabarà una instal·lació esportiva que durant 45 anys va acollir l’equip del poble, el Club Esportiu Cervià, fins que el 2013 va desaparèixer i el camp va caure en desús.

El passat 6 de maig va celebrar l’ajuntament un ple extraordinari en el qual, entre els diversos punts del dia, es va aprovar la “proposta de reordenació de l’espai destinat a l’antic camp de futbol”, per a continuació aprovar el projecte d’obres i “l’adequació del centre de rentat de cotxes” amb un pressupost per contracta de 116.897,53 euros, IVA inclòs. L’anunci ja va sortir publicat al BOP el passat dia 12.

L’alcaldessa Mercè Rubió justifica aquesta curiosa “reconversió” del camp de futbol argumentant que “primer vam estudiar posar el rentat en altres llocs, però en un no es podia perquè hi passaven uns cables d’alta tensió i va caldre buscar un altre lloc d’emergència. Al camp de futbol hi ha desaigües i clavegueram i, a més, ara no hi ha equip des de fa nou anys”, va explicar Rubió. L’alcaldessa va voler matisar que “només ocuparà el rentat de cotxes una quarta part i la resta el dedicarem a una instal·lació esportiva.

Ara com ara no hi ha possibilitat de tenir futbol 11 al poble, on només som 680 habitants i econòmicament no és sostenible. El que sí que es podria formar és un equip de futbol sala i des de l’ajuntament li donaríem suport”, va assegurar Rubió. A més, va aclarir que “el rentat hi serà cinc anys, que és el que ens demana el PUOSC i no podíem perdre aquesta oportunitat, però si després d’aquell període es crea de nou un equip de futbol, tornarem a recuperar el camp”.

L’ajuntament cedirà la construcció de la instal·lació a una firma especialitzada, però gestionarà directament el servei.Al poble també hi ha veus que reclamen que no es perdi el camp de futbol com és el cas de Josep Maria Tost, expresident del club, exdirectiu de la Federació Catalana de Futbol i exalcalde. “Haurien d’haver-ho sotmès a votació”, lamenta i, juntament amb un grup d’aficionats, estan disposats a presentar al·legacions, el termini de les quals conclou el dia 27.

tracking