ESPORTS

El Reial Madrid, campió d'Europa per catorzena vegada

El Reial Madrid s’ha proclamat campió d’Europa per catorzena vegada en la seua història després de derrotar el Liverpool aquest dissabte (0-1) gràcies a un gol de Vinicius Junior en la segona part d’una final, disputada a l'Stade de France de París, on els blancs van executar la seua indiscutible condició de 'Reis’del 'Vell Continent’.

El quadre de Carlo Ancelotti es va basar en la serietat defensiva que li ha definit aquest curs i en les parades de Thibaut Courtois, peça indispensable per mantenir el 0-0 fins l’hora de partit, moment en què Vinicius Junior -assistit per Fede Valverde- va aconseguir el gol de la victòria rematant al segon pal.

D’aquesta forma, el Reial Madrid suma un nou títol al seu excels currículum europeu, la cinquena 'Champions' en els últims nou anys i la catorzena de la seua història (1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018 i 2022).