SEGRE

JOCS OLÍMPICS

La CUP estudia portar al Síndic i a Antifrau la campanya de Govern sobre Jocs Olímpics

Per a Riera "pretendre fer uns Jocs Olímpics en un país mediterrani, en plena crisi climàtica, és una barbaritat"

La CUP estudia portar al Síndic i a Antifrau la campanya de Govern sobre Jocs Olímpics

La CUP estudia portar al Síndic i a Antifrau la campanya de Govern sobre Jocs OlímpicsEFE/Enric Fontcuberta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP estudia portar davant del Síndic de Greuges i l’Oficina Antifrau la "propaganda institucional" del Govern sobre la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern de 2030.

En declaracions al canal 3/24, el diputat en el Parlament Carles Riera ha acusat l’executiu català de llançar "publireportatges a favor dels Jocs Olímpics, negligint tota neutralitat i respecte democràtic a un procés participatiu com ha de ser una consulta".

Precisament ahir divendres, el Govern va decidir ajornar fins tardor la consulta sobre aquests Jocs d’Hivern, prevista inicialment per al 24 de juliol, per "respecte" als votants i a causa de la falta d’acord sobre aquesta possible candidatura, que ha atribuït al "boicot" d’Aragó.

Per a Riera, "aquest projecte és un cúmul de despropòsits" perquè "pretendre fer uns Jocs Olímpics en un país mediterrani, en plena crisi climàtica, és una barbaritat".

Més enllà de mostrar-se contrari per principi a aquest esdeveniment, ha censurat el Govern per "utilitzar diners públics reiteradament per fer campanya a favor dels Jocs".

tracking