Més de 270 participants en la Cursa de la Guineu

Lluís Ropero i Raki Garsaball, campions en els 10 quilòmetres || Muhammad Lamin i Sonia Sans s'imposen en els 5 quilòmetres

Atletes durant un tram de la carrera disputada a Vilanova de Bellpuig.

Atletes durant un tram de la carrera disputada a Vilanova de Bellpuig.ITER5

La Cursa de la Guineu va reunir ahir més de 270 atletes a Vilanova de Bellpuig, a la XVI edició de la carrera, que comptava amb dos recorreguts competitius diferents, una caminada popular, carreres escolars i també en cadira de rodes. Al recorregut de 10 quilòmetres, a l’apartat masculí, es va proclamar campió Lluís Ropero (AA Xafatolls) amb un temps total de 35:27, seguit de l’independent Juanma Fernández, amb 35:53, i Josep Maria Sanfeliu (La Guingueu), amb 36:18. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Raki Garsaball (Clos Pons Thai Runners), amb un temps total de 44:17.

La segona posició va ser per a Maité Martí (100x100 Fondistes Tàrrega), amb 49:16, seguida en tercer lloc d’Angelica Damoc, amb 52:02.En la carrera de 5 quilòmetres, Sonia Sans (AA Xafatallos) es va imposar a l’apartat femení, amb un temps total de 19:23. Laura Pallejà (Borges Trail), amb 19:57, va quedar segona, seguida d’Antonia Argiles (Clos Pons Thai Runners), amb 20:28. A la categoria masculina, es va proclamar campió Muhammad Lamin (AA Xafatolls), amb un temps total de 15:31.

Jordi Calafell (La Guingueu) va aconseguir la segona posició i Josep Ramon Sanahuja (AA Xafatallos) va completar el podi al quedar tercer.