SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

Centenari del CE la Fuliola

El club urgellenc commemora els 100 anys de futbol al municipi || Dissabte es va celebrar l'acte central, amb homenatge a exjugadors i expresidents

L’acte va comptar amb una exposició fotogràfica i d’objectes.

L’acte va comptar amb una exposició fotogràfica i d’objectes.CARLES VILA

Creat:

Actualitzat:

El CE la Fuliola està de celebració aquest 2022. El club urgellenc compleix 100 anys des de la seua creació i aquest dissabte passat es va celebrar l’acte central del centenari al poliesportiu del municipi. La jornada de celebració va començar amb una exposició de fotos i objectes relacionats amb el club, completada gràcies a les aportacions dels veïns del poble durant els últims tres mesos i que també comptava amb una mostra de les diferents samarretes vestides per l’equip durant la seua història.

Posteriorment a l’estrena de l’exposició, hi va haver un dinar popular, al qual van assistir més de 200 persones, que va servir com a preludi a l’homenatge que van rebre els exjugadors del club majors de 80 anys i els expresidents. Tots els que van poder assistir a l’acte (8 exjugadors i 10 expresidents) van ser obsequiats amb un trofeu, una placa i una jaqueta especial del club.

El president, Lluís Albert Bortoló, va declarar a SEGRE que “sens dubte l’acte de dissabte és el més emotiu que celebrarem”. Un esdeveniment que es va tancar amb la presentació de l’himne del centenari del club, compost per Adrià Capità –veí del municipi– i que “ja es quedarà com a nou himne”, segons va dir el president.Bortoló, a més, va voler mostrar el seu agraïment als veïns del municipi: “La resposta de la gent ha estat molt gratificant.

Hem treballat molt i la gent ha respost i ha ajudat molt.” Aquesta col·laboració no acaba amb l’acte de dissabte passat, perquè la celebració del centenari s’allargarà fins al final d’aquest 2022. Sobre el camp es plasmarà amb una samarreta commemorativa dels cent anys, que ja van vestir aquest curs i que continuaran portant durant la temporada 2022/23.

El club pretén organitzar un altre sopar popular, un bingo, una escala en hi-fi i, en especial, la presentació d’un llibre “de recopilació d’anècdotes i històries”, segons va declarar Bortoló, que s’estrenarà al juliol, coincidint amb la festa major del municipi. Els escriptors són Carles Vila i Ramon Utgés, també veïns.

L’acte va comptar amb una exposició fotogràfica i d’objectes.

L’acte va comptar amb una exposició fotogràfica i d’objectes.CARLES VILA

tracking