SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

La Ribalera de Tírvia espera arribar als 350 participants

La prova se celebra el 19 de juny

La prova es va presentar ahir a la Diputació.

La prova es va presentar ahir a la Diputació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La novena edició de la carrera d’alta muntanya La Ribalera, que se celebrarà el proper 19 de juny a Tírvia, al Pallars Sobirà, espera assolir la xifra de 350 participants. L’organització, que va a càrrec de l’Agrupació Excursionista Catalunya, ha proposat tres recorreguts de diferent dificultat per donar cabuda a tothom. La més exigent serà la marató, de 42,2 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell positiu acumulat, que transcorre per llargs i exigents trams que ja s’han utilitzat en les últimes sis edicions.

Hi haurà una prova intermèdia, la mitja marató, de 22,7 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu acumulat, mentre que el tercer, de 13,5 km. i 700 metres, serà el més popular i obert a totes les edats. Des de l’any 2019 la carrera forma part del Trail Running Series Lleida.

Anteriorment, des del 2013 fins al 2015, va formar part de la lliga de carreres del Correpallars, l’any 2016 va participar en la Lliga Firehawk, i des del 2014 i de forma ininterrompudament fins al 2018 va puntuar per al Circuit Català de curses per muntanya de la FEEC.

tracking