SEGRE

NATACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA

Lleida guanya dos noves medalles en la clausura del Català aleví

Plata de Noa Priego i bronze de Jordi Carrasco

Equip de relleus del CE Inef, amb Arnau, Jordi, Damià i Jan.

Equip de relleus del CE Inef, amb Arnau, Jordi, Damià i Jan.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nadadors lleidatans van sumar ahir dos medalles més, en la tercera i última jornada del Campionat de Catalunya d’estiu aleví, de forma que tanquen la competició que s’ha disputat a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms amb un balanç de dotze metalls. Els dos nadadors que van tornar a pujar ahir al podi van ser Noa Priego Romero, del CN Tàrrega, i Jordi Carrasco Cadens, del CE Inef Lleida, de manera que ambdós se’n van de la competició amb un total de quatre medalles.Noa Priego, que competeix en la categoria de 12 anys, va guanyar la medalla de plata en els 400 estils, que se sumen a les dos medalles d’or que va guanyar en les dos primeres jornades, en 200 braça i 100 braça i el bronze en els 200 estils.També se n’ha anat de Reus amb quatre medalles Jordi Carrasco Cadens, que competeix en la categoria de 14 anys. El nadador del CE Inef va ser medalla de bronze en els 400 estils, quedant-se molt a prop de la plata.

En les dos primeres jornades de la competició, Jordi va guanyar les medalles de plata en 400 lliures, 200 estils i 1.500 lliures.Les altres medalles en aquesta competició les van guanyar dissabte Martí Nosàs, del CEN Balaguer, amb un or en 100 braça i un bronze en 200 estils, categoria 12 anys. Maria Pujol, del CN Lleida, va ser bronze en 400 lliures categoria 11 anys i Eric Rojano, del CN Lleida, bronze en 100 de lliures. La jornada d’ahir es va completar amb cinc diplomes.

Martí Nosàs, del CEN Balaguer, quart en 200 lliures; Maria Pujol, del CN Lleida, quarta en 200 lliures; Andrei Precup, del CN Cervera, sisè en 100 esquena; Jan Martínez, del CE Inef Lleida, en 100 esquena i Roger Martin, del CN Tàrrega, en 100 papallona.

tracking