SEGRE

JOCS D?HIVERN

Aragonès critica a Lambán i recalca que "la responsabilitat no és de la Generalitat"

Veu "una llàstima" que finalment no hi hagi una candidatura conjunta

Pere Aragonès.

Pere Aragonès.ACN/MARTA VIDAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha afegit a les crítiques al president d’Aragó, Javier Lambán, pel fracàs de la candidatura conjunta dels Jocs Olímpics d’Hivern de 2030.

"S’ha desmarcat el president d’Aragó, per tant jo no soc el responsable", ha assegurat Aragonès en declaracions als mitjans en la Llotja de Lleida, on ha insistit que el Govern "ha estat treballant" per assolir un acord i que va respectar l’acord tècnic inicialment ratificat juntament amb el Govern, el COE, l’Executiu Aragonès. "Després hi va haver un canvi de posició per part del president d’Aragó, aquí la responsabilitat és clara i no és de la Generalitat de Catalunya. Lamento haver de dir-lo en aquests termes, però els fets són els fets", ha asseverat.

El dirigent ha considerat "una llàstima" que finalment el COE no presenti una candidatura conjunta de Catalunya i Aragó i ha subratllat que els Jocs Olímpics constitueixen una oportunitat per al conjunt del Pirineu que la Generalitat vol aprofitar. "Continuarem treballant per una candidatura centrada a Catalunya, evidentment, oberta a la col·laboració d’altres territoris, però Catalunya liderarà una candidatura. Ja tenim encàrrec fet i treballarem per tenir-la el més aviat possible", ha afirmat.

tracking