SEGRE

Àlex Márquez pilotarà una Ducati de l'equip Gresini el 2023

Àlex Márquez

Àlex MárquezEstrella Galicia 0,0

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Àlex Márquez substituirà l’italià Enea Bastianini, que correrà amb una Ducati de fàbrica, a l’equip Gresini, que dirigeix Nadia Padovani, la temporada 2023 del campionat del món de MotoGP, juntament amb l’italià Fabio di Giannantonio.

Àlex Márquez, de 26 anys, ha estat campió del món de Moto3 i Moto2 en 2014 i en 2019, respectivament, amb un palmarès de 40 podis que inclou 12 victòries i dos segons llocs en la categoria reina ja el 2020. "Estic molt content d’incorporar-me a l’equip Gresini MotoGP, i també estic molt il·lusionat per començar aquesta nova aventura, ja que per a mi era crucial canviar per recuperar el mateix tipus de motivació que tenia quan em vaig incorporar a aquesta categoria", reconeix el petit dels germans Márquez.

"Aquesta era la millor opció per a mi, amb un equip que va ajudar a escriure la història d’aquest campionat i per això m’agradaria donar les gràcies a Nadia, Carlo i a tot el personal de Gresini per creure en mi. Encara em queda mitja temporada per donar el millor de mi abans de començar el 2023 amb la màxima motivació", assegura Àlex Márquez en la comunicació oficial de l’equip.

La propietària de l’equip, Nadia Padovani, va assenyalar: "Volíem posar a un pilot més experimentat al costat de Fabio –Di Giannantonio- i crec que Alex Márquez és el perfecte per al nostre equip ja que el seu currículum parla per si mateix; creiem que té un gran potencial i que la Desmosedici pot ser la companya perfecta en la seua nova etapa".

tracking