SEGRE

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA

Imatges del Campionat d'Espanya Base de gimnàstica artística a Lleida

Conclou amb èxit el Campionat d'Espanya Base d'artística en un Barris Nord que ha vist competir més de mil gimnastes en quatre dies || FEDAC i Gimnàstic Lleida, els clubs lleidatans

La competició va deixar imatges de gran bellesa.

La competició va deixar imatges de gran bellesa.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pavelló municipal Espai Fruita-Barris Nord va posar punt final ahir a quatre dies de gimnàstica artística en què més de mil joves gimnastes han competit en el Campionat d’Espanya Base amb un gran èxit organitzatiu. La competició ha comptat amb dos clubs lleidatans, el FEDAC Lleida i el Gimnàstic Lleida, les gimnastes dels quals han demostrat tot el seu talent. Ha estat, a més, un campionat inclusiu amb la participació de la gimnasta de Maials de 17 anys Àngela Mora, que va fer història el desembre passat a Pamplona al convertir-se en la primera esportista amb síndrome de Down a participar en un Campionat d’Espanya d’artística.

La gimnasta del FEDAC va tornar a competir en un Estatal i aquest cop, a la seua terra. Ahir van competir les gimnastes de Base 6 amb una actuació destacada de Marina Antelo, del Gimnàstic Lleida. Antelo, que es va proclamar campiona de Catalunya fa dos setmanes, va acabar sisena en terra i desena a la general.

La resta de gimnastes del club lleidatà en aquesta categoria van ser Doaa Amraouy, Rocío Sáez, Leire Sisteré i Alexia Sevillano. En Base 6 la victòria a la general va ser per a Andrea Orozco, de l’Aluche de Madrid, seguida de la barcelonina Paula Toral del GC Gràcia, mentre que tercera va acabar una altra catalana, Mariona Sánchez, del Salt.El regidor d’Esports, Ignasi Amor, que amb el de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, va participar en el lliurament de trofeus, va destacar l’aposta de la Paeria per acollir grans esdeveniments esportius. “En especial, per a aquells que fomenten l’esport de base, femení i inclusiu, factors tots que coincideixen en aquest campionat”, va puntualitzar.

La competició va deixar imatges de gran bellesa.

La competició va deixar imatges de gran bellesa.GERARD HOYAS

La competició va deixar imatges de gran bellesa.

La competició va deixar imatges de gran bellesa.GERARD HOYAS

tracking