SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

La RFEF reclama ara al Lleida que pagui 30.000 euros a Bojan Radulovic

Sentència judicial del 2020 incomplerta llavors

Bojan Radulovic, a la sala de trofeus del club el 2018.

Bojan Radulovic, a la sala de trofeus del club el 2018.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Reial Federació Espanyola de Futbol, a través del secretari general Andreu Camps, ha comunicat al Lleida Esportiu l’existència d’un deute reconegut mitjançant sentència judicial, de data 26 de maig del 2020, dictada pel jutjat social número 2 de Lleida amb el jugador Bojan Radulovic, per la qual es condemnava a satisfer al futbolista la quantitat de 30.000 euros per drets de traspàs. Una xifra a què s’ha d’afegir un increment del 10 per cent per mora, ja que mai va ser abonada pels germans Albert i Jordi Esteve, que, tanmateix, el van traspassar al Brighton anglès per 300.000 euros. Ara, segons argumenta la RFEF basant-se en el seu reglament general, li correspon a Luis Pereira fer-se càrrec d’aquest vell deute perquè l’actual club és el resultat de la fusió entre el Lleida Esportiu Terraferma i el Grupo Elías Club Deportivo.Bojan Radulovic, fill de l’exjugador blau Radoslav, va ser traspassat pel Lleida al Brighton & Hove Albion el gener del 2018, després que el futbolista sortit del planter tingués una eclosió fulgurant al primer equip destacant pel recordat gol a Anoeta (2-3) que suposava el pas als vuitens de final de la Copa del Rei, amb remuntada inclosa a l’estadi d’Anoeta, a tot un Primera divisió com la Reial Societat.

En els detalls de l’operació amb el club anglès, es va acordar que aquest abonaria al Lleida els 300.000 euros en un termini de trenta dies a partir que la suma fos pagable d’acord amb una de les clàusules que es van establir. El Brighton va complir el pagament el 2 de març del 2018, però Radulovic no va rebre els 30.000 euros estipulats. El jugador va presentar demanda contra el club el 12 de febrer del 2019 després de celebrar-se un acte de conciliació sense que s’arribés a un acord.

La sentència judicial imposa, a més, el pagament de les costes judicials ocasionades perquè aprecia que la part demandada “ha obrat amb mala fe o notable temeritat”. A més a més, com és obvi, el club necessita estar al corrent amb el fisc i la Seguretat Social per poder rebre ajuts i subvencions públiques.

El conveni amb la Paeria, pendent d’un acord amb Hisenda

El regidor d’Esports, Ignasi Amor, va explicar ahir a UA1 que el Lleida Esportiu ha d’estar al corrent dels pagaments amb Hisenda i la Seguretat Social per firmar un nou acord d’ús del Camp d’Esports. “Han d’aconseguir el NIF per poder pagar a Hisenda i la Seguretat Social el deute, sigui fraccionada o donant una part ara i fraccionant la resta, com fan molts clubs de l’Estat”, va assenyalar Amor.

tracking