SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Preus prepandèmia al Força Lleida

El Força Lleida presenta la campanya d'abonats amb els mateixos imports que la temporada 19-20 || Confia que el boom que es va viure al play-off tingui continuïtat i se superin els 2.000 abonats

Montse Pociello, Albert Aliaga i Laura Estadella posen amb els cartells de la campanya que ahir es va presentar al gimnàs Ekke.

Montse Pociello, Albert Aliaga i Laura Estadella posen amb els cartells de la campanya que ahir es va presentar al gimnàs Ekke.XAVIER PUJOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“La fotem +grossa?” Aquesta és la pregunta que llança el Força Lleida als aficionats a la campanya d’abonats que ahir va presentar i amb la qual confia assolir o superar els 2.000 abonats. Amb aquest eslògan i el hashtag #AlLio!!! espera que el boom que es va viure en el play-off, amb més de 5.000 espectadors al Barris Nord en el cinquè partit de quarts, i els més de 1.000 que van acompanyar l’equip a la Final Four de Girona, tingui continuïtat i quedin en una mera anècdota els 1.200 socis amb què va tancar l’entitat l’exercici passat. “La nostra aspiració és doblar aquesta xifra.

Creiem que si després del que hem fet i com ho hem fet no podem aconseguir 2.000 abonats, deu ser que alguna cosa no estem fent bé. És cert que hi ha hagut un petit increment de preus, però estem en xifres de prepandèmia, i creiem que el producte que estem oferint ho val”, va assenyalar el president, Albert Aliaga, que té clar que “després de la històrica temporada que hem fet aquest any ha arribat el moment de fer un pas més”

Michael Carrera i Gerard Encuentra són les cares visibles de la nova campanya d’abonats

“Malgrat ser conscients que serà molt difícil igualar els resultats, estem molt satisfets perquè al marge del tema esportiu, en l’aspecte social sí que hem fet un pas més enllà. Ha arribat el moment de fer-nos grans, fer-nos forts i una de les claus perquè l’equip esportivament pugui avançar és que l’Espai Fruita Barris Nord sigui un fortí, una pista inexpugnable en la qual els equips només arribar notin la pressió de la nostra gent, i per això els necessitem”, va assenyalar.Els preus són pràcticament idèntics als de la temporada 2019-2020, abans que esclatés la pandèmia.

El carnet individual costarà entre 130 i 195 euros segons la zona; el sènior (+65 anys), que inclou els discapacitats i els que estan a l’atur, oscil·la entre els 95 i 135 euros; i el familiar (dos adults i tres menors), entre 255 i 320. L’abonament d’estudiant i jove (de 16 a 21 anys) costarà entre 65 i 120 euros i l’infantil (de 6 a 15 anys), entre 55 i 90.Al ser preguntat sobre els objectius de l’equip, Aliaga va ser caut. “Hem de ser assenyats i tenir els peus a terra.

Estem creixent, no només a nivell esportiu, que serà molt difícil d’igualar, sinó també a nivell social, que és el més important. Si aconseguim que 2.000 o 2.500 persones se sumin amb nosaltres difícilment ens podrà aturar algú i anirem on sigui, però sols no ho farem, sempre ho hem dit. Reclamàvem el suport de la gent del territori i l’hem tingut, ara veurem si tota aquesta gent que ha estat amb nosaltres durant el play-off continua.

Si ho aconseguim junts, la farem grossa”, va afirmar Aliaga.

El club crearà una grada d’animació a petició de l’afició

Una de les principals novetats per a la temporada vinent serà la creació d’una grada d’animació arran de la demanda d’un grup d’aficionats. “El que més ens ha sorprès i alegrat alhora és que no ha estat una idea que hagi sorgit del club, sinó de la mateixa gent”, va apuntar Aliaga.

De moment l’entitat té una llista d’uns vuitanta aficionats que han mostrat interès a formar part d’aquesta grada d’animació, que tindrà una zona pròpia, encara sense definir, i el carnet dels quals costarà seixanta-cinc euros, que inclourà també una samarreta especial. “Va ser un boom que ens va arribar per sorpresa. Es crearà aquesta grada per animar des del respecte i el civisme”, va explicar Laura Estadella, responsable de comunicació, que va apuntar que “no volíem que fos una campanya nova, sinó una continuació del que vam viure durant els play-offs i a la Final Four”.

La campanya, dissenyada per Montse Pociello, té com a protagonistes Michael Carrera, que ha renovat recentment, i el tècnic Gerard Encuentra.

tracking