SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Balaguer, de campus a Rialp

Uns noranta esportistes de la capital de la Noguera participen en el Tecni Camp Pirineus || L'activitat se centra en el futbol, el futbol sala i el bàsquet

Els noranta participants del campus, amb els monitors i l’exjugadora del Barça Pilar Puig, ‘Pilarinha’.

Els noranta participants del campus, amb els monitors i l’exjugadora del Barça Pilar Puig, ‘Pilarinha’.JOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rialp acull aquesta setmana la setzena edició del Tecni Camp Pirineus, en què participen uns noranta nens en una activitat en la qual col·laboren l’ajuntament de Rialp i el CF Vallfogona de Balaguer, amb el suport del CB Balaguer i del Club Futbol Sala Balaguer. El campus esportiu està dirigit per Juanjo Tenorio i centra les seues activitats en tres esports: el futbol, el futbol sala i el bàsquet, encara que els nens i nenes participants també realitzen altres activitats com el senderisme, l’hípica o el rocòdrom. Aquesta última és una de les moltes que poden realitzar a l’hotel on s’allotgen.

Els joves, d’entre 6 i 16 anys, fan dos sessions d’entrenament centrat en la tecnificació de l’esport escollit entre els tres possibles. Aquells que han optat pel bàsquet es desplacen fins al pavelló de Sort per fer les sessions, mentre que els que van escollir el futbol sala i el futbol s’entrenen al camp municipal de Rialp, ja que també té una pista adjacent.En la jornada d’ahir va participar l’exjugadora del FC Barcelona Pilar Puig Pilarinha. La jugadora de Navarcles forma part de l’Agrupació Barça Jugadors, després de retirar-se com a futbolista de primer nivell.

En la seua carrera, a més del Barça, va passar per Navarcles, Torroella, Sabadell, Manresa, Santpedor, Vic i Igualada. Pilarinha va participar en l’entrenament de futbol amb els nens, a banda d’altres activitats del campus.

tracking