SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida Esportiu, inscrit l'últim dia

La Federació Espanyola admet el Lleida a la Lliga en la jornada en què es tancava el termini, al validar l'aval de 300.000 euros que va presentar || El club vol incorporar un parell de fitxatges més

Luis Pereira i Vicente Javaloyes, president i director general del Lleida, en una imatge recent.

Luis Pereira i Vicente Javaloyes, president i director general del Lleida, en una imatge recent.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ja està inscrit a la Segona divisió RFEF després que la Federació Espanyola de Futbol validés ahir, l’últim dia de termini, tota la documentació, de forma que estarà en el sorteig del calendari, que no pot demorar-se gaire més. El club ho va comunicar en una escarida nota de premsa: “El Lleida Esportiu us informa que la Reial Federació Espanyola de Futbol ha decidit inscriure el Club Lleida Esportiu a la 2a RFEF - Segona divisió B, una vegada ha estat tramitada, comprovada i valideu tota la documentació requerida per a tal procés.” L’RFEF va comunicar una resolució, en la qual el Jutge Únic de Competicions No Profesionals explicava que, “havent-se comprovat i validat amb caràcter previ la documentació complimentada i inserida al Portal del Club (...) tenint en compte que es compleixen tots els requisits d’inscripció en les competicions”, l’esmentat Jutge Únic resol que, “una vegada reparades les deficiències en les diferents categories”, s’inclou “els següents equips”, entre aquests el Lleida, l’únic que faltava a Segona RFEF.El club havia presentat l’aval de 300.000 euros que li exigia la Federació l’últim dia de termini, el dijous 28 de juliol, però ho va fer quan l’RFEF ja havia emès una resolució en la qual informava que el Lleida no estava inscrit, concedint-li cinc dies hàbils per reparar possibles errors. El Lleida va defensar en tot moment que tot era correcte.Així es ratificava ahir el president del club, Luis Pereira, que sobre la inscripció va dir: “No hi ha cap sorpresa.

S’hauria d’haver validat des del primer moment, perquè complim tots els requisits des del dia 28. Tot el que ens han demanat ho hem complert des del primer dia”, va manifestar a SEGRE. Pereira, després d’incidir que “si l’aval era de 300.000 euros i no d’una quantitat inferior, és per incompliments passats”, va justificar el retard en el fet que “tota transferència de més de 100.000 euros que es fa des d’un altre país, els bancs la bloquegen fins que la verifica.

Però nosaltres no teníem cap dubte que tot era correcte”.

Luis Pereira diu que s’hauria d’haver validat abans perquè “complim tots els requisits”

El dirigent, que assistirà als dos partits del Lleida del cap de setmana, diu que ara toca centrar-se en el pla esportiu. “L’equip està molt il·lusionat. Els de l’any passat veuen la nostra manera de treballar i estan entusiasmats.” Va dir que la plantilla no està tancada ja que faltarien “un centrecampista i un jugador de banda esquerra”.

El club suma 874 carnets i premiarà l’abonat mil

El Lleida Esportiu va actualitzar ahir la xifra d’abonats de cara a aquest proper curs, en el qual vol assolir els 3.000 carnets. Per tal de fomentar la participació en la campanya d’abonaments, el club va llançar un repte a les xarxes socials i va anunciar que regalaria una bufanda amb el lema BlauAlCor, l’eslògan triat per a la campanya, a l’abonat que rebi el carnet número 1.000.

L’equip afronta la doble cita del cap de setmana

Després d’un cap de setmana sense amistosos, l’equip de Pere Martí té al davant dos partits de preparació aquests dos propers dies.

Demà (19.30), el Lleida visita el Castelldefels en la seua estrena a la Copa Catalunya. Diumenge (19.00), retransmès en directe per Lleida TV, els blaus s’enfronten a l’Andorra al Camp d’Esports, per disputar la quarta edició del Trofeu Emili Vicente.

Presentació dels fitxatges i la tercera equipació

A banda de la roda de premsa prèvia als partits del tècnic Pere Martí, avui a les 12.30, posteriorment es farà la presentació de les tres últimes incorporacions, el lleidatà Òscar Rubio, Loris Metllet i Joni d’Oliveira, aquests dos últims contractats definitivament després d’un temps a prova.

El club també aprofitarà per fer pública la tercera equipació de cara a la pròxima temporada, després d’estrenar les dos primeres el 23 de juliol.

Luis Pereira i Vicente Javaloyes, president i director general del Lleida, en una imatge recent.

Luis Pereira i Vicente Javaloyes, president i director general del Lleida, en una imatge recent.

tracking