SEGRE

ESPORTS

Laporta: "Es podrà inscriure tots els jugadors"

Laporta ha transmès tranquil·litat als penyistes a la tradicional Festa de les Penyes prèvia al Gamper

Joan Laporta, president del Barça, en una imatge recent.

Joan Laporta, president del Barça, en una imatge recent.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat que no hi haurà problemes per "inscriure" "tots els jugadors" aquesta temporada i que els "mals auguris" no s’han complert, a més de recalcar que el club "sempre serà propietat dels seus socis i sòcies" i que no hi ha perill que es converteixi en una societat anònima esportiva (SAD).

"Es podrà inscriure tots els jugadors", va declarar a la tradicional Festa de les Penyes prèvia a la disputa del Trofeo Joan Gamper. "Tots aquells que preveien mals auguris per al nostre club no van calibrar la força del Barça i la importància de la marca Barça. No els vam fer cas i ens dediquem a treballar per tornar a ser una referència al món del futbol. El món del futbol torna a mirar al Barça", va afegir.

En aquest sentit, va assegurar que creuen que poden "guanyar i tornar a il·lusionar" aquest curs, marcat per l’operació de les palanques i per les incorporacions de Lewandowski, Raphinha, Koundé, Christiensen i Kessié, presentats aquest diumenge davant dels 600 penyistes presents. "Nosaltres hem decidit les operacions que veiem més beneficioses per al club. Som un club independent que pot prendre totes les decisions necessàries per progressar i mirar cap endavant, sense interferències externes," va subratllar.

"Hem treballat i encara estem treballant dur perquè el Barça torni a ser una referència mundial. Hem treballat per trobar solucions per revertir la difícil situació econòmica, per controlar la despesa, reduir la massa salarial i generar nous ingressos, com noves esponsoritzacions que ha anat millorant la situació i el finançament del Club, i alhora ens ha permès construir un equip molt competitiu que ens torna la il·lusió", va prosseguir.

A més, el màxim mandatari culer va reiterar que no hi ha perill que el club es transformi en societat anònima esportiva (SAD) i va agrair la confiança dels socis i sòcies. "Ens han permès avançar en el nostre projecte i ens ha demostrat que el Barça és propietat dels seus socis i sòcies. Assumeixo aquest compromís, el Barça sempre serà propietat dels seus socis i sòcies. Sempre serà vostre", va apuntar.

tracking