SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Xavi: “L'objectiu és guanyar títols i jugar bé”

El Barça disputa avui el Gamper amb el Pumas (20.00) || L'equip s'estrena davant l'afició

Xavi, pensatiu durant la sessió d’entrenament d’ahir.

Xavi, pensatiu durant la sessió d’entrenament d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Barcelona, liderat per Robert Lewandowski, viu avui la posada de llarg davant de la seua afició. Serà en el Trofeu Joan Gamper contra el Pumas mexicà (20.00), en l’últim partit amistós de l’equip de Xavi Hernández abans de l’inici de Lliga i en la que serà l’estrena al Camp Nou dels nous fitxatges del quadre blaugrana (Lewandowski, Raphinha, Koundé, Christensen, Kessié i Pablo Torre). El tècnic va explicar ahir quins són els objectius per a aquesta temporada: “Guanyar títols i jugar bé.” Xavi creu que el seu equip “està molt bé” i que ha generat “molta il·lusió”, especialment després de la multitudinària presentació de divendres passat de Lewandowski al Camp Nou.En unes declaracions difoses per l’entitat blaugrana, Xavi va indicar que té “molt bones sensacions” veient els entrenaments del seu equip.

“Tots estan treballant molt bé, amb molta intensitat, amb molt de ritme. Després de la gira, que també ha estat bona, hem entrenat tota la setmana, amb sessiones fortes”, va recalcar el de Terrassa.“Tenim moltes ganes de fer feliços els culers. Els objectius d’aquest any són guanyar títols, jugar bé a futbol, generar bones sensacions i, sobretot, fer feliç la culerada, que s’ho mereix”, va comentar.

Quant al Pumas, va recordar que és un equip amb molt de ritme i que està en plena competició. “Tenen una línia de tres, serà complicat, són molt intensos, però ja ens va bé a aquestes altures de la pretemporada.”El partit és especial per a l’entitat mexicana, que mai ha jugat davant del Barcelona, però també per a Dani Alves, que fa pocs mesos va abandonar el club per segona vegada i ara juga amb el Pumas. “Volem que el partit serveixi també per acomiadar Alves, que ha estat un exemple per a tots nosaltres, ens va ajudar molt l’any passat”, va assenyalar Xavi.

“Quan li vaig trucar per dir-li que no continuava amb nosaltres, li vaig dir que es mereixia un homenatge i així ho vaig traslladar al president”, va afegir.

Convocats 31 jugadors per al duelXavi Hernández ha convocat la totalitat de la plantilla, 31 jugadors, per disputar el Gamper davant del Pumas, amb l’única excepció del porter Neto Murara, que negocia la seua sortida al Bournemouth anglès.

El Barça vol Silva encara que segueixi De JongL’arribada del centrecampista portuguès del Manchester City Bernardo Silva no està condicionada a la sortida de Frenkie de Jong, segons va informar Sport.

Això seria possible gràcies a l’activació de les palanques econòmiques que han de permetre inscriure tots els reforços.

El Pumas convida els blaugranes a MèxicEl president del Pumas, Leopoldo Silva, va explicar que el desig dels dirigents del seu club és que el Barça pugui disputar un partit l’any que ve a Mèxic. “Estaríem encantats de rebre’ls”, va dir.

tracking