SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Tània Pérez torna al Cadí com a preparadora física

La barcelonina va ser capitana de l'equip i va jugar a la Seu durant 6 temporades

Bernat Elias, Jordi Acero, Xevi Calm i Tània Pérez, el cos tècnic del Cadí per a aquesta temporada.

Bernat Elias, Jordi Acero, Xevi Calm i Tània Pérez, el cos tècnic del Cadí per a aquesta temporada.AE SEDIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tània Pérez, carismàtica exjugadora del Cadí la Seu, equip en el qual va ser capitana i va jugar durant sis temporades (del 2011 al 2017), ha tornat a la Seu d’Urgell per incorporar-se a l’staff tècnic com a preparadora física. L’altra cara nova és la de Bernat Elias, que se suma com a entrenador ajudant del primer tècnic, Jordi Acero, mentre que continua Xevi Calm com a fisioterapeuta. “Estic molt contenta i amb molta il·lusió per l’oportunitat que m’ha ofert el club”, explicava Tània Pérez.

“Per a mi és tornar a casa en un altre paper diferent i ho faig amb molta il·lusió per aportar el meu gra de sorra i ajudar l’equip en tot el que pugui. Ho assumeixo també amb molta responsabilitat”, afegia. L’exjugadora barcelonina, que es va haver de retirar el 2021, amb 29 anys, per culpa de les lesions, va deixar el Cadí el 2017 per incorporar-se a l’Sleza Wroclaw de Polònia i va jugar després al Saragossa i l’Araski de Vitòria, on es va retirar.“És un repte fer el canvi de xip de jugadora a membre de l’staff.

Tinc ganes de viure-ho des d’una altra perspectiva, sense oblidar que puc aportar la meua experiència com a jugadora”, afegeix. Pérez reconeix que quan des del club li van oferir fer-se càrrec de la preparació física va sentir “un pessigolleig”. “No tenia clar el meu futur, encara que aquesta era una sortida per a la qual he estudiat.

Per això quan m’ho van proposar no ho vaig dubtar”, valorava.També destaca l’afició de la Seu en una temporada que serà exigent al jugar a Europa. “El Palau no fallarà i segur que s’omplirà els dimecres i els dissabtes”, afirma. “L’afició és de 10.

Vaig venir la passada temporada com a espectadora i se’m va posar la pell de gallina.”Per la seua part, el barceloní Bernat Elias arriba de la mà de Jordi Acero, que coneix des de fa més de vint anys. “Em va trucar per comentar-me aquesta oportunitat i vaig acceptar perquè em venia de gust viure una experiència professional a Espanya”, explica. Elias té una considerable experiència, tant com a ajudant com de primer entrenador.

El 2014 va anar a Dinamarca, on va estar tres temporades i després en va estar tres més a Suècia, on va portar el seu equip a ser campió de Lliga.

tracking