SEGRE

Competició pren al Lleida la victòria davant del Castelldefels i el deixa fora de la Copa

Accepta la impugnació que van demanar els locals, que ara es classifiquen per 3-0, al·legant que l’equip lleidatà no va presentar el nombre mínim de jugadors del primer equip amb fitxa activa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu no jugarà finalment la segona ronda de la Copa Catalunya. Tot i que en la primera eliminatòria va guanyar als penals al Castelldefels, el Comitè de Competició ha acceptat la impugnació del partit demanada pels barcelonins i decideix el duel amb un 3-0 a favor dels locals.

El Castelldefels va impugnar aquest dilluns el partit contra el Lleida Esportiu al·legant que l’equip lleidatà no va presentar el nombre mínim de jugadors del primer equip amb fitxa activa en el partit. Al reglament de la competició s’estableix que els equips han de participar amb 11 jugadors amb llicència en vigor del primer equip. Segons el president del Lleida, Luis Pereira, “nosaltres seguim el reglament, hi havia almenys 11 jugadors que estaven inscrits, més quatre que podríem tenir en aquesta circumstància”, va declarar aquest dimarts a SEGRE.

tracking