SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Márquez: “No és el moment de forçar”

A finals d'agost passarà una altra revisió que marcarà quan podrà reaparèixer

Márquez anirà al Gran Premi d’Àustria per ser al costat de l’equip i reunir-se amb el personal d’HRC.

Márquez anirà al Gran Premi d’Àustria per ser al costat de l’equip i reunir-se amb el personal d’HRC.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez segueix progressant en la recuperació després de l’operació a la qual va ser sotmès a l’húmer dret fa deu setmanes i va explicar que l’os està “cicatritzant correctament i aquesta és la millor notícia de totes”. “Pas a pas em vaig sentint millor. Seguim en mode de rehabilitació; estic treballant molt dur en l’aspecte cardiovascular per intentar estar preparat”, va manifestar el lleidatà.

“A finals d’agost tinc una altra revisió mèdica i a partir d’aleshores podrem fer un pas més amb la rehabilitació i començar realment a pressionar i a desenvolupar els músculs. Alguns dies són millors que d’altres, però tot això forma part del viatge. Soc optimista, però no vull parlar gaire dels terminis fins que tinguem aquesta revisió; no és el moment de forçar.

He esperat molt temps per tenir aquest tipus de sensacions”, va dir.En aquest sentit, va recordar que “ha estat una lluita, no són dos dies o dos mesos, són dos anys”, i va afegir: “L’any passat vaig guanyar algunes curses així, però vaig haver de lluitar molt. A Jerez em vaig adonar que alguna cosa havia de canviar. Va ser dur i és dur ara mentalment, no perquè no estigui corrent, sinó perquè sempre tens aquest dubte sobre el braç.

No puc operar-me de nou. Estic convençut que aquesta serà la bona.També es va referir a la situació de l’equip. “Honda es troba en un moment crític.

Estic parlant molt amb el meu equip i intentant entendre la moto del 2022, la situació i el que està passant. Per això aniré a Àustria, per parlar amb tothom i reunir-me amb el personal d’HRC del Japó per treballar en el futur”, va revelar. “Estem empenyent tots junts; guanyem junts, perdem junts i tornarem junts.

També estic parlant molt amb Stefan Bradl; nosaltres i el Santi estem treballant junts i provant coses, tots dos saben com piloto. A Mugello vaig dir que seria a casa, però vull continuar connectat. Amb l’anterior operació vaig desconnectar massa i vull estar involucrat, perquè quan torni ho tingui tot fresc”, va concloure el gran dels Márquez.

Márquez anirà al Gran Premi d’Àustria per ser al costat de l’equip i reunir-se amb el personal d’HRC.

Márquez anirà al Gran Premi d’Àustria per ser al costat de l’equip i reunir-se amb el personal d’HRC.REPSOL MEDIA

tracking