SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Barça, prop de traspassar De Jong al Chelsea

Joan Laporta vol que es quedi, però sense rebaixa salarial és impossible

Frenkie de Jong, durant el partit amb el Pumas, que podria ser l’últim amb la samarreta blaugrana.

Frenkie de Jong, durant el partit amb el Pumas, que podria ser l’últim amb la samarreta blaugrana.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Barça i Chelsea estan molt a prop de tancar un acord per al traspàs de Frenkie de Jong, malgrat que el futbolista continua molt enrocat en el seu desig de seguir al Camp Nou. La premsa barcelonina apuntava ahir de fonts de la negociació que les xifres que són a sobre de la taula fan presagiar que s’arribi a un acord favorable per a les dos parts, si bé faltarà que el neerlandès decideixi anar-se’n. El Barça ha decidit escoltar el Chelsea, com en el seu moment va fer amb el Manchester United, amb qui es va arribar a un principi d’acord.

El Chelsea va entrar en escena després i no ha estat fins fa pocs dies que ha començat a negociar seriosament. El club londinenc estaria en disposició de superar els 80 milions d’euros entre fix i variables.Al club blaugrana la postura és clara. Sobretot el president, Joan Laporta, que vol que De Jong es quedi al club però li estan demanant que es rebaixi la fitxa perquè sigui assumible.

Ahir els agents del jugador van ser a les oficines del Camp Nou negociant la sortida, que podria materialitzar-se de cara a les pròximes hores.En cas que s’acabi confirmant la sortida de De Jong, el seu lloc el podria ocupar un dels anhels de Xavi, Bernardo Silva. “Sempre he dit que soc feliç aquí, però no tinc ni idea de què passarà. He estat honest amb el City i saben el que vull.

Sempre respectaré aquest club i ho donaré tot. És futbol, no sé què passarà”, va assenyalar l’internacional portuguès, de vint-i-vuit anys.

Kessié i Christensen podrien marxar gratisBarça i Juventus ja acceleren les negociacions per tancar el traspàs de Memphis al club italià després de l’OK del futbolista a sortir del club blaugrana.

El Barça esperava treure’n un important profit, però la necessitat de col·locar el davanter holandès ha fet que rebaixi les seues pretensions. La idea és que hi hagi un traspàs baix i bonificació en el futur.

Accelerada final per al traspàs de MemphisNico González es troba a un pas del València.

El centrecampista gallec, de vint anys, va abandonar ahir la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí després d’acomiadar-se dels companys, l’staff tècnic i els treballadors del club rumb a la capital del Túria, on avui està previst que passi la revisió mèdica i sigui presentat com a nou jugador xe.

Nico s’acomiada i posa rumb al ValènciaNico González es troba a un pas del València. El centrecampista gallec, de vint anys, va abandonar ahir la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí després d’acomiadar-se dels companys, l’staff tècnic i els treballadors del club rumb a la capital del Túria, on avui està previst que passi la revisió mèdica i sigui presentat com a nou jugador xe.

tracking