SEGRE

FUTBOL PRIMERA RFEF FEMENINA

L'AEM comença el curs a casa

L'equip lleidatà debutarà a la nova categoria contra l'Oviedo, abans de viatjar a les illes Canàries a la jornada 2 || El curs s'acabarà a mitjans de maig amb una visita al Còrdova

Creat:

Actualitzat:

L’AEM s’estrenarà en la nova Primera RFEF davant del seu públic, amb la visita de l’Oviedo al Recasens el cap de setmana de l’11 de setembre, amb la lleidatana Maria Siegrist a la plantilla asturiana. El sorteig que la Federació Espanyola de Futbol va celebrar ahir a Las Rozas va determinar el camí de l’equip lleidatà, en una Lliga amb calendari asimètric i que acabarà el 14 de maig, amb una visita lleidatana al Còrdova. Per seguir a la categoria l’AEM haurà d’evitar els cinc últims llocs, que impliquen descens.

En canvi, el primer classificat pujarà directament i del segon al cinquè es farà un play-off. El primer desplaçament del curs, en la segona jornada, serà especial per al tècnic, Rubén López, ja que l’AEM viatjarà fins a Gran Canària per enfrontar-se al Juan Grande, equip que el tècnic blau va entrenar del 2019 fins al 2021, abans d’arribar al Femarguín. La següent jornada també serà especial perquè Roger Lamesa s’enfrontarà per primera vegada a l’AEM després de la seua marxa fa dos temporades, amb la visita del seu Granada al Recasens.Després de la quarta data, a Albacete, la Lliga tindrà la primera de les tres aturades per les seleccions –encara que s’ha de destacar que n’hi haurà una altra just abans d’arrancar la competició–.

Les altres seran al novembre i al febrer.Entre la primera i la segona interrupció de la Lliga, l’AEM s’enfrontarà al Logronyo, a l’històric Rayo Vallecano, a l’Osasuna, amb l’exblava Alexia a l’equip i al Deportivo. Un dels trams més durs de la Lliga, ja que tres dels quatre rivals lleidatans tenen passat recent a Primera i Osasuna s’ha quedat a les portes de l’ascens els dos últims anys

El Levante Las Planas va vèncer per 0-2 al Recasens en el penúltim partit abans de l’ascens

L’últim partit abans de Nadal serà a casa el 18 de desembre contra l’UDG Tenerife B, l’altre equip canari. L’encontre a Tenerife es disputarà el mes de març (jornada 23), el segon i últim viatge blau a les Canàries.

L’any nou, l’AEM rebrà el Còrdova i tancarà la primera volta contra l’Espanyol de Pixu com a visitant. La tornada de la històrica capitana al Recasens haurà d’esperar fins a la jornada 25, quan les blanc-i-blaves visitaran Lleida. Els tres últims desplaçaments del curs per a l’AEM tindran lloc a Logronyo, Granada i Còrdova, per tancar el curs.

L’equip lleidatà s’acomiadarà del públic en la penúltima jornada de competició, contra el Cacereño.

Un error obliga a repetir el sorteig de Primera divisióUn error en la lectura dels dígits extrets durant el sorteig de la Primera divisió femenina celebrat ahir (es va produir una confusió entre el 6 i el 9) va provocar que el calendari sencer s’hagués de sortejar de nou, quan els equips ja sabien tots els seus rivals, després que l’RFEF rectifiqués i fes el calendari segons el número realment extret.Finalment, el Barcelona, campió de les tres últimes Lligues, començarà a casa contra l’acabat d’ascendir Levante Las Planas, l’altre català del grup. L’enfrontament amb el Reial Madrid se celebrarà en les jornades 6 i 26, aquest últim al Johan Cruyff i l’equip blaugrana tancarà el curs amb el Madrid CFF, jugant com a visitant.

Les lleidatanes afronten avui, contra el Llevant, el tercer amistósDesprés d’arrancar la pretemporada amb dos derrotes, l’última aquest dijous contra l’Europa, l’AEM vol retrobar avui les millors sensacions contra un altre dur rival: el Levante Las Planas (20.00). L’equip barceloní serà el segon rival de Primera de l’AEM en aquesta pretemporada, després d’estrenar-se contra el Barça, i també suposarà l’últim partit a casa de les lleidatanes abans de l’arrancada de Lliga.L’AEM continuarà minvat per les baixes i les jugadores que són dubte per lesió. Miró no hi serà, mentre que Mireya, Tamara, Cris Muñoz i Lara, que no van jugar amb l’Europa, són dubte.

El rival, el Levante Las Planas, és un dels últims equips que ha visitat el Recasens. El mes de maig, en la penúltima jornada de Lliga, va vèncer l’AEM per 0-2, just abans del seu ascens.

tracking