FUTBOL COPA LLEIDA

El Mollerussa, nou campió

L'equip de Jordi Cortés venç l'Atlètic Lleida, defensor del títol, en una final molt igualada disputada a Torrefarrera || Genís Soldevila va anotar l'únic gol del partit en el minut 90

Els jugadors del Mollerussa, amb el trofeu de Copa Lleida que van aconseguir al superar ahir l’Atlètic Lleida.

El Mollerussa va aconseguir ahir el seu primer títol de Copa Lleida al vèncer l’Atlètic Lleida (0-1), vigent campió, a la final disputada a Torrefarrera, gràcies a un gol tardà de Genís Soldevila, que va decantar un duel molt igualat, entre dos favorits a l’ascens a Primera Catalana, quan el matx semblava encaminat a la tanda de penals. El conjunt de Jordi Cortés va descol·locar l’Atlètic Lleida en el tram inicial del partit i va poder dominar-lo durant gran part de la primera meitat, encara que no va ser capaç de traduir el seu control en perill clar davant de la porteria de Xammar. Jofre i Adri Fernández van ser els protagonistes dels acostaments més clars dels del Pla d’Urgell, que van veure com la primera oportunitat clara del partit la provocava l’Atlètic Lleida en el minut 25.

Youssef va definir una jugada molt ràpida dels del Segrià des de la frontal de l’àrea i va enviar la pilota a la creu. Malgrat quedar-se a prop del gol, l’esmentada ocasió va permetre a l’Atlètic Lleida igualar les forces i obligar a intervenir el porter del Mollerussa, Puiggròs, en dos accions abans d’arribar al descans amb empat.Al segon temps, l’equip de Josep Maria Turull va fer un altre pas endavant i es va atansar una mica més a la porteria del Mollerussa. Encara que el duel va oferir un intercanvi d’ocasions clares entre tots dos equips, la millor va ser una falta llançada per Enríquez que va picar al travesser i va botar a la línia.Quan semblava que cap equip trobaria el gol abans de la tanda de penals, el conjunt del Pla d’Urgell va filar una bona acció en la qual Adri Fernández va obrir per a Porta i aquest va centrar ras a l’àrea perquè Genís Soldevila anotés el gol del triomf per al Mollerussa al 90 (1-0).

Malgrat intentar-ho, l’Atlètic Lleida no va poder marcar i el títol va ser per als de Jordi Cortés.El tècnic del Mollerussa va declarar que “estem molt contents pel títol perquè aquesta final, sobretot, era un repte per a nosaltres, contra un equip fort de la nostra categoria i demostra que estem en un bon nivell a la pretemporada”.