L'Angulària pateix per derrotar un gran Cervera

Homenatge a Ramon Oromí. L’Angulària va tenir un record, a través dels seus familiars, per a qui va ser directiu del club, corresponsal de SEGRE i cronista de Nova Tàrrega que va morir a l’agost als 78 anys.MIGUEL QUIÑÓNEZ

L’Angulària va derrotar el Cervera en un partit que malgrat el marcador final va estar bastant igualat en el camp, ja que el domini va anar alternant. Els locals van començar sent superiors, avançant-se en els primers compassos per partida doble a la primera meitat (2-0, 23’). Després del descans, Perales va reduir distàncies per al Cervera (2-1, 62’) i fins i tot els visitants haurien pogut empatar però van fallar un penal que hauria suposat el 2-2.Finalment, l’Angulària va acabar sentenciant l’encontre amb el tercer en els minuts finals (3-1, 79’), i va aconseguir així el primer triomf de la temporada.

Partits igualats en la primera jornada de Segona

Al marge dels resultats, la primera jornada es va caracteritzar per partits molt igualats. Al 5 A, el Juneda va vèncer l’Artesa de Lleida i el filial del Lleida Esportiu va derrotar el Torrefarrera a domicili, ambdós per dos gols a zero, deixant-los igualats al primer lloc. Al 5B, el Solsona és el líder pel goal average, ja que va derrotar el Palau d’Anglesola per 4-1.

El segueixen de prop Artesa de Segre i Angulària, que van vèncer els seus partits per 3-1. L’altre equip que va sumar 3 punts en aquesta primera jornada va ser el Guissona, que va guanyar 2-0 el Linyola.