ATLETISME CARRERES POPULARS

Més de 400 atletes en la novena Cursa de la Vaca

Núria Tillo i Bernat Vaqué vencen (10 km)

Corredors i corredores abans d’iniciar la novena Cursa de la Vaca, a Vallfogona de Balaguer.

La novena edició de la Cursa de la Vaca de Vallfogona va tenir lloc ahir amb més de 400 participants en les proves atlètiques cronometrades de 10 i 5 km, així com en la caminada de 5 km. La sortida va ser a les 10.00 h i l’arribada es va tancar a les 11.15 h. En la carrera de 10 km, els guanyadors masculins van ser Bernat Vaqué (AA Xafatolls), amb 33.45 minuts; l’independent Jordi Trepat (34.12) i Sancho Ayala (Fondistes Solsonès), que va tardar 35.08 minuts.

En la categoria femenina va guanyar Núria Tillo (AA Xafatolls) seguida de la independent Aïda Tugues i Maria Garcia (Turtlands), amb temps de 39.13, 45.35 i 45.50 minuts, respectivament. Els homes més ràpids en la carrera de 5 km van ser l’independent Juanma Fernández (17.06), Fran Carrillo (AA Xafatolls), que va tardar 17.26 minuts, i Cristian Català (Finques Prats Runners) que va finalitzar en 17.34 minuts. Sonia Sans (AA Xafatolls) va guanyar en la categoria femenina (19.20), seguida de Laura Pallejà (Firehawk Tean) i Antonia Argiles (Clos Pons Thai Runners), amb temps de 20.00 i 20.51 minuts.