BÀSQUET LLIGA CATALANA

El Barça sentencia el Girona a l'últim quart i jugarà la final

Satoranski controla la pilota davant de la pressió de Franch.

Satoranski controla la pilota davant de la pressió de Franch.FC BARCELONA

El Barça jugarà avui (21.00) la final de la Lliga Catalana, on l’espera el Joventut, després de superar ahir un combatiu Girona. Els blaugranes van dominar el partit de principi a final amb Jokuvaitis i Satoranski de líders en el primer partit ja amb tots els internacionals i fitxatges, que van deixar molt bones sensacions. Va començar fort el Girona, que ràpidament va posar el 2-9 a l’electrònic, encara que més ràpida va ser la reacció blaugrana, que amb un parcial de 12-0 va capgirar el marcador i va tancar el quart amb avantatge (22-16).

El partit es va mantenir pels mateixos camins, sempre amb el Barça al davant (45-37 al descans). Al tornar dels vestidors, inici devastador del Girona amb un parcial de 0-8 que va frenar Kalinic (66-59, m.30). En l’últim quart, el Barça va prémer l’accelerador i en els primers tres minuts va aconseguir anar-se’n en el marcador, per tancar l’enfrontament amb comoditat a força de triples (88-77).