SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L'ICG Força Lleida guanya l'Osca abans d'enfrontar-se dilluns a l'Andorra a la Lliga Catalana

L'ICG Força Lleida torna a guanyar l'Osca abans d'enfrontar-se dilluns a l'Andorra a la Lliga Catalana || El 16-31 del primer quart va marcar el partit

El quadre de Gerard Encuentra va tenir fases de bon joc, però li falta encara rodatge.

El quadre de Gerard Encuentra va tenir fases de bon joc, però li falta encara rodatge.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida va saldar amb una altra victòria el cinquè test de la pretemporada, l’últim abans d’afrontar dilluns que ve el primer duel oficial, l’anada de la final de la Lliga Catalana a la pista de l’acabat de descendir Morabanc Andorra. Els jugadors que dirigeix Gerard Encuentra van tornar a superar ahir al Penyes Osca, que aquesta temporada milita a la LEB Plata després de consumar el descens l’exercici passat, aquesta vegada per un marcador una mica més ajustat, 62-73, en un partit en el qual van exhibir la lògica falta de rodatge a poc més de dos setmanes d’obrir la competició domèstica, i encara amb dos reforços per arribar i sense Michael Carrera, al qual s’espera entre aquesta setmana i la que ve. L’ICG Força Lleida va manar en tot moment, demostrant, malgrat les absències, que està per sobre de l’Osca.

Ja al primer quart, que va caure del costat lleidatà per un clar 16-31, va quedar constància de la diferència entre els dos conjunts.“Ha estat un partit més d’entrenament, en el qual volíem posar en pràctica totes les coses noves que estem treballant i en aquesta línia ho hem anat fent en cada quart, jugant aspectes molt concrets per veure com ens sortien. Com sempre, hem tingut moments de bon joc i d’altres no tant. Hem de buscar ser una mica més regulars, conèixer-nos una mica més entre nosaltres”, va dir Encuentra.El tècnic va comptar amb el reforç del jove aler austríac Janis Tomaschek, de 20 anys i 1,95 metres, internacional U18 i U20 que jugarà cedit a l’Alpicat, així com amb el pivot brasiler Cassio Marcellus, que s’entrena des de dilluns aprofitant que encara no té equip.

tracking