SEGRE

Kounde pateix una lesió a la cuixa esquerra i Araujo a l'adductor dret

Ambdós futbolistes són, de moment, baixa i la seua evolució marcarà la seua disponibilitat per als pròxims compromisos del Barcelona

Kounde pateix una lesió a la cuixa esquerra i Araujo, a l'adductor dret

Kounde pateix una lesió a la cuixa esquerra i Araujo, a l'adductor dretEFE/ Alejandro García

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les proves realitzades aquest dissabte als centrals del Barcelona Jules Kounde i Ronald Araujo van confirmar que l’internacional francès pateix una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra i l’uruguaià, una avulsió del tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta.

Ambdós futbolistes són, de moment, baixa i la seua evolució marcarà la seua disponibilitat per als pròxims compromisos del Barcelona, segons van informar els serveis metges del club blaugrana.

Tant Kounde com Araujo es van lesionar aquesta setmana amb les seues respectives seleccions. El primer, en un partit contra Àustria de la Lliga de les Nacions i el segon, en un partit amistós contra l’Iran.

A la seua tornada a Barcelona, els dos defenses es van sotmetre a proves mèdiques que van confirmar l’abast les seues lesions, que podrien comprometre la seua presència en els pròxims partits de l’equip de Xavi Hernández.

tracking