SEGRE

Segona victòria de l'AEM a casa contra el Granada de Roger Lamesa

Les jugadores de Rubén López han sabut gestionar el partit en defensa i obrir el marcador en el moment que el Granada estava generant més perill.

Segona victòria de l'AEM a casa contra el Granada de Roger Lamesa

Segona victòria de l'AEM a casa contra el Granada de Roger LamesaJavi Enjuanes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En una primera part amb algunes imprecisions per part dels dos equips, l'AEM ha sabut imposar el seu joc i ha tingut les ocasions més clares per obrir el marcador. Només començar el partit, al minut 5, Laura Fernández ha tingut una acció de gol molt clara que ha acabat lluny de la portería. Les jugadores de Rubén López han estat molt actives en les jugades d'estratègia, fet que ha generat perill a l'àrea rival.

La segona meitat ha estat més moguda a les dues porteries, però l'AEM ha estat més efectiu. Yiyi ha fet un golàs de falta al minut 54 quan el Granada estava agafant més confiança en el joc d'atac. Després del gol l'AEM ha perdut el control del partit, però ha generat un parell d'accions més per ampliar l'avantatge. Per la seua part el Granada també ha tingut diverses ocasions per obrir el marcador, però Laura Martí ha complert sota els pals.

Així doncs, l'AEM suma 6 punts de 9 possibles i se situa cinqué a la competició regular

tracking