SEGRE

DEPORTES

Pere Martí: “Em preocupa l'estat emocional dels jugadors”

Pere Martí. L'entrenador del Lleida va assegurar que l'equip va merèixer guanyar i va demanar tranquil·litat i confiança cap a la plantilla

La disputa d’una pilota aèria va generar aquesta imatge amb jugadors dels dos equips al salt.

La disputa d’una pilota aèria va generar aquesta imatge amb jugadors dels dos equips al salt.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic castellonenc del Lleida Esportiu, Pere Martí, va defensar a la roda de premsa posterior a l’encontre que, malgrat l’empat, “és el partit més complet que hem fet des que hem començat”. Va lamentar que “ens hem merescut guanyar i ben guanyat, però això és futbol i per això és tan bonic”. Encara va ser més contundent Manolo González, entrenador del Penya Esportiva, que va qualificar el duel del seu equip d’“horrorós”, i va admetre que el Lleida va merèixer guanyar.

Però, una vegada més, els blaus van acusar la falta d’encert en els últims metres, que es va fer més evident ahir, que va ser el partit amb més bagatge ofensiu. Les dades parlen per si soles: un gol en quatre partits, i de córner. “Em preocupa l’estat emocional dels jugadors.

Generar obsessió per una cosa que està passant és més un problema que una altra cosa”, va explicar. Va aprofitar per reiterar el missatge de “tranquil·litat” per a l’afició, i està segur que “un dia en marcarem cinc i semblarem el Bayern de Munic”. També va demanar tranquil·litat el lateral Nani, que va defensar que “l’equip ha merescut més”, ja que el Lleida va tenir “el partit bastant controlat i amb bastantes ocasions, que és el que ens ha faltat en partits anteriors”.

L’alacantí es va mostrar optimista i el missatge per a l’afició, nerviosa amb el quatre de dotze inicial, va ser contundent. “Els dic que estiguin tranquils perquè l’equip serà a dalt, i que continuïn donant-nos suport com ho estan fent”, va dir.L’extrem Javi Comeras, en la seua segona titularitat, va explicar que ha arribat al Lleida, en part, “per disfrutar del futbol”. I ahir, encara que va faltar la victòria, va assegurar que “el Lleida va gaudir jugant”. Ara, falta disfrutar guanyant. Pere Martí ho té clar: “A Formentera hem de sumar tres punts tant sí com no”.

Record de l’entrenador rival per a Dani Badia

Abans de les preguntes a la roda de premsa, Manolo González, tècnic visitant, va recordar Dani Badia, periodista esportiu de Catalunya Ràdio que va morir a l’estiu, i va lamentar no haver-se’n pogut acomiadar.

El Lleida és l’equip amb menys gols a favor

Tot i que sigui una dada anecdòtica, al cap de 4 jornades, el Lleida és un dels dos equips del grup que només han marcat un gol, al costat de l’Olot. Com va dir Pere Martí, potser n’anoten cinc i semblen el Bayern de Munic. Per ara no és així.

S’obre el dilema a la porteria blava

El d’ahir va ser l’últim dels quatre partits de sanció per al porter Ramón Vila, que va jugar 27 partits el curs passat. Amb el bon rendiment d’Iñaki, Pere Martí haurà de decidir.

tracking