SEGRE

BÀSQUET SUPERCOPA ACB

Un altre clàssic blanc

El Barça va ser millor al primer temps, però es va deixar remuntar 12 punts al segon després d'encaixar un parcial de 22-4 || Tavares va tornar a ser una muralla

Sertac Sanli, el millor ahir dels blaugranes, va topar de nou amb Walter Tavares, decisiu.

Sertac Sanli, el millor ahir dels blaugranes, va topar de nou amb Walter Tavares, decisiu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid es va emportar el primer clàssic basquetbolístic de la temporada a l’imposar-se ahir al Barça (89-83) a la final de la Supercopa ACB, un duel molt igualat que va necessitar una pròrroga per resoldre’s a favor dels blancs gràcies a la seua consistència al tram decisiu i a un immens Tavares, que va firmar 24 punts, 12 rebots i 5 taps, l’últim a Sanli que va acabar de segellar la victòria. Els blancs aixequen la cinquena Supercopa consecutiva, el primer títol de l’era post-Laso, després d’un xoc en què el Barça va ser millor a la primera part gràcies a la defensa i a un joc més coral. Tanmateix, el talent de Musa, Tavares i Llull, amb tres triples seguits i decisius al tercer quart, va permetre al Madrid remuntar el 33-45 que tenien els blaugranes i situar-se al capdavant (55-49) després d’un parcial de 22-4.Ja al quart definitiu, el Madrid va augmentar la intensitat i va arribar a anar cinc per sobre, però el Barça no va llançar la tovallola i va respondre amb un 3-10 parcial favorable per posar-se de nou al davant (58-59).

Els triples de Tobey i Laprovittola van ser claus per mantenir l’avantatge blaugrana (63-65) quan restaven menys de quatre minuts per al final. El Madrid va arribar a la penúltima possessió dos punts per sobre (71-69), però va tornar a aparèixer la visió de Laprovittola per assistir Tobey, que empatava amb una potent esmaixada. Els blancs van tenir l’última, però van gestionar malament la possessió i Deck va fallar de tres.

El xoc se n’anava a la pròrroga. El Madrid va ser superior amb un gran Tavares, protagonista anotant i tapant. Els blancs van temperar millor els nervis contra un Barça molt erràtic que ho va apostar tot a Laprovittola, que va repartir 14 assistències, però no va ser prou.

tracking