Derrota cruel de l'AEM al camp de l'Albacete (3-2)

Imatges del partit d'avui entre l'AEM i l'Albacete

Derrota cruel de l'AEM al camp de l'Albacete (3-2)Carles Miranda

L'AEM ha deixat escapar un punt del camp de l'Albacete per un gol d'estratègia al minut 90 de partit, després que l'equip lleidatà hagués aixecat un marcador desfavorable de 2-0.

El conjunt de Rubén López, que ha sortit amb un onze amb força canvis, no s'ha trobat còmode en gairebé cap tram de la primera meitat i ha vist com l'equip manxec ho sabia aprofitar.

Les locals s'han avançat amb un gol matiner d'Elena Martinez (1-0) i, tot que l'AEM ha pogut empatar en una acció claríssima de Yiyi, ha doblat el seu avantatge a la mitja hora de partit, amb un nou gol d'Elena, que ha definit molt bé davant de Laura Martí (2-0).

Amb el partit costa amunt, l'entrenador de les lleidatanes ha fet entrar a Laura Fernández abans del descans i la substitució ha funcionat. La davantera ha definit molt bé una jugada embolicada dins l'àrea per retallar distàncies abans de la mitja part (2-1) i ha empatat el partit a la segona (2-2), quan l'AEM ha estat millor i, fins i tot, ha pogut avançar-se al marcador.

Però, en un córner al minut 90 servir en curt, l'Albacete ha aprofitat un desajust de la defensa lleidatana per anotar el gol de la victòria, amb un gol de Paula Herrero al segon pal (3-2).