SEGRE

El Lleida s'endú 3 punts d'or en el seu desplaçament a Formentera

El conjunt de Pere Martí ha guanyat el seu primer partit a domicili i ha tornat a demostrar la seua solidesa defensiva deixant la porteria a 0

Imatges del partit d'avui entre el Lleida Esportiu i el Formentera

El Lleida s'endú 3 punts d'or en el seu desplaçament a FormenteraJordi Echevarria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip lleidatà ha començat valent i ha generat diverses ocasions que han fet patir al porter del Formentera. Seguint aquesta dinàmica, Javi Comeras ha materialitzat una jugada d'atac que ha suposat l'obertura del marcador amb el 0-1.

La segona meitat ha estat més moguda al Municipal de Sant Francesc Xavier, ja que el Formentera ha premut l'accelerador i ha fet treballar de valent la defensa del Lleida. Iñaki Álvarez ha estat primordial amb diverses aturades sota pals i els defenses s'han mostrat contundents amb els atacants rivals. Tot i això, el Lleida ha tingut diverses ocasions per sentenciar el partit. L'ocasió més clara ha estat per Roger De Mesa que no ha sabut transformar en gol un penal provocat per Monterde.

Així doncs, el Lleida suma 7 punts a la competició lliguera, aconsegueix la segona victòria de la temporada i se situa a la meitat classificació general.

tracking